New in fra Daniel Wellington + Rabattkode!

Reklame | Daniel Wellington

Processed with VSCO with a5 preset

Hei og hopp! Haha okei det var kanskje en litt klein velkomst, men det var det første som poppet opp i hodet mitt akkurat nå. For all del, ta deg et lite hopp du! Jeg skal gjøre det selv nå….. Sånn! hahah. LOL.

Da var jeg tilbake igjen med et aldri så lite blogginnlegg. Syns det er gøy at så mange av dere titter innom her så ofte selv om jeg ikke blogger regelmessig, det er utrolig koselig å se. Jeg har vell egentlig funnet ut at jeg har lyst til å prøve meg med på vlogging og venter nå bare på at kameraet skal komme frem i posten, så blir det gaaaang. Jeg har ventet i to uker nå, og måtte purre på pakken før de fikk sendt den avgårde. Sykt irriterende, men nå skal i alle fall kameraet være på vei, så satser jeg på at jeg får det tidlig neste uke og endelig kan begynne å filme litt.

Processed with VSCO with a5 preset

🌸🌸🌸

Anywayyys, tenkte å vise dere de nydelige klokkene jeg har fått fra Daniel Wellington! Jeg begynner å få litt av en samling nå, og denne gangen gikk jeg for fire ganske så forskjellige stiler som alle passer perfekt til diverse anledninger. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sølv klokke HER // Hvit klokke HER // Brun klokke HER // Sort klokke HER 

Jeg har alle klokkene i størrelse 32mm bortsett fra den som heter DAPPER DURHAM ROSE GOLD. Den er i størrelse 34. 

Processed with VSCO with a5 preset

Akkurat nå får du 15% rabatt på alle Daniel Wellington produkter om du bruker koden: ANNELINSTA. Bestiller du nå får du også med deg en gratis reim på kjøpet når du kjøper en klokke! Så om du for eksempel kjøper to klokker, får du med deg to ekstra reimer, kjøper du tre klokker får du tre ekstra reimer, and so on! Tilbudet hvor du får med deg en ekstra reim er gyldig ut 24 april.

Husk at Daniel Wellington også alltid har free shipping worldwide! 🌍Happy shopping babes 🌸

#gravid #mamma #familie

0 kommentarer

Siste innlegg