STORE PLANER!

Happy friday pepz!

I dag har vært en bra dag. Jeg har hatt fri fra terapi – eller, til vanlig går jeg “bare” fra mandag til torsdag, så jeg får alltid tidlig helg – noe som er syykt digg!

I dag brukte jeg mesteparten av formiddagen på å finne ut hvilken reisevogn vi skulle ha med oss til Rhodos i sommer. Jeg er sikkert en av de mest ubesluttsomme personene du finner, i tillegg til at jeg alltid gjør sinnsykt mye research før jeg kjøper noe. Jeg hater å sende ting i retur, eller skuffelsen en får når man ikke er fornøyd med noe en har brukt masse penger på. Derfor gjør jeg alltid masse forarbeid om det er noen store investeringer vi skal gjennomføre, som på en måte sikkert er en god egenskap – selv om det tar så hekkans mye tid og kan være ganske stressende til tider.

 Jeg ble i alle fall til slutt endelig enig med meg selv og fant en utrolig fin vogn fra babyshop.no! Greia er at vi må ha en som tåler mer enn 15kg i vekt da Liam allerede veier 14,5kg. De fleste reisevognene jeg har funnet holder faktisk bare max 15kg! Et lite tips til dere, sjekk alltid dette på forhånd. Det er jo mye greiere til mer de tåler i vekt da en får sjanse til å bruke dem lengre. Den jeg fant nå holder i alle fall 18kg i sittedelen – som betyr at vi kan bruke den en god stund til, til Liam og også til lillebror som etter planen skal melde sin ankomst om ikke så alt for mange måneder. Gleder meg til å vise dere når vi får den! 

En annen ting jeg også gjorde en haug med research på før jeg bestemte meg tidligere i uka, var dette kameraet her! Nå har jeg store planer om å revampe youtubekanalen min og vlogge mye mer i løpet av graviditeten. Jeg kommer nok også til å gå over til å vlogge på norsk, ettersom jeg blogger på norsk – så jaaa… Dette kan bli utrolig gøy tror jeg 😀

Jeg tror sånn helt ærlig at jeg brukte over 5 timer bare på å se på reviews på youtube om hvilke kamera som skal være de beste vloggkameraene på markedet – og selv om alle så klart hadde sine pro’s & con’s så var det dette jeg kom frem til at var det absolutt beste. Kameraet brukes også av utrolig mange store youtubere, som f.eks. Logan Paul, Jake Paul, Ricegum, Aspyn Ovard og mange fler. Håper dere gleder dere like mye som meg! 

0 kommentarer

Siste innlegg