Hvorfor jeg ikke har blogget

Hei dere! Håper dere alle har hatt en nydelig og avslappende påske 🙂 Jaa, jeg lever altså! Hehe. Jeg trengte rett og slett å ta meg en liten pause. Etter at jeg fikk trukket visdomstanna mi ble jeg syk med feber, tett nese og hele pakka – jeg var også skikkelig utslitt etter all terapien jeg hadde gått gjennom de siste månedene. Så var det plutselig påske, og jeg kjente at det gjorde godt med litt fri. Av og til klarer man bare ikke å strekke skikkelig til til absolutt alt, og det er OK!

Jeg fikk endelig kommet til bunns i det tårnet av en klesvask som jeg hadde inne på vaskerommet, jeg fikk tatt meg tid til å fylle ut i gravidboken og babybøkene til Liam, jeg fikk tilbragt masse tid med familien, vi fikk besøk av Elin og CF med ungene – så ja, det var rett og slett ganske herlig å bare koble litt av sosiale medier og samle energi og få gjort ting man ellers ikke alltid får tid til. Det anbefales virkelig dere! 

På en måte så føler jeg meg alltid litt mislykket når jeg er inni en god bloggperiode med innlegg hver dag også hender det at jeg plutselig “forsvinner”. Jeg føler at jeg svikter dere. Men jeg tror rett og slett at det hele med blogging er noe man må øve seg opp til. Altså å komme med jevnlige innlegg hele tiden tenker jeg. Det er jo ganske mye jobb!

I begynnelsen da jeg startet med instagram så forstod jeg meg virkelig ikke på de som klarte å poste bilder hver eneste dag, jeg brukte jo en evighet bare på å redigere ett bilde! Men igjen, det var bare en treningssak, og også at jeg måtte realisere at det ikke er nødvendig at bildene alltid er 100% perfekt. 

Etterhvert ble det jo bare lettere og lettere, og det er det jeg håper det blir med blogging også. Jeg liker det jo veldig godt! Men jeg skjønner at det sikkert ikke er så veldig kjekt for de som leser å bli vandt til å gå fra oppdateringer hver dag til at det plutselig er ingenting. 

But hey, jeg prøver, og jeg prøver for å være helt ærlig så godt jeg kan. Jeg tror at dette året startet ganske brått og hardt for meg, med både positiv graviditetstest og gruppeterapi i januar. Så det å bli vandt til alle de nye omstendighetene kan naturligvis ta litt tid. De fleste som går i den gruppeterapien jeg går i er 100% sykemeldt fra jobb da det kan være så utfordrende å gå der. Jeg har i tillegg en toåring, er gravid, har en leilighet som må holdes ren, mat som må lages, mail som må besvares, samarbeid i sosiale medier som må postes, og en instagramkonto med over 70 tusen følgere jevnlig må oppdateres. Så ja, jeg tenker at det kan være normalt at jeg bare må bli vandt til alt, og at det kan ta litt tid.

Den pausen gjorde meg i alle fall veldig godt, så egentlig burde jeg ikke ha så dårlig samvittighet. Egentlig så unner jeg alle å ta seg en liten pause fra sosiale medier – det gir deg en slags detox og en slags ro, samt at du får ladet batteriene og får mer energi til en ny hverdag.

… Litt bilder fra påsken vår kommer i neste innlegg <3 

#gravid #mamma #familie

Følg meg gjerne på instagram @annelinsta

0 kommentarer

Siste innlegg