JEG ORKER IKKE MER!

I dag føles det nesten ut som om jeg skal dø sånn helt seriøst. Jeg har så sinnsykt vondt i visdomstanna, eller, visdomstanna som vokser ut oppe biter rett ned i tannkjøttet mitt liksom, så nå har jeg et hull i tannkjøttet mitt etter tanna, og det er virkelig bare helt forferdelig! Det har bare blitt verre og verre de siste dagene, når jeg har fått slike smerter før har det alltid gått over etter en liten stund, men det gjør det tydeligvis ikke denne gangen.

Jeg har også blitt litt syk som følge av verket – er tett i nesen og halsen og har helt utrolig vondt i hodet. Da jeg skulle ringe å bestille time hos tannkklinikken i dag for å trekke det f**nskapet begynte jeg å gråte, (sikkert litt graviditetshormoner ute og flyter i tillegg), men ja, jeg orker snart bare ikke mer. Det er så vidt at jeg klarer å lukke kjeften liksom, også fikk jeg ikke time før neste mandag! Aner faktisk ikke hvordan jeg skal klare å holde ut helt til da… 

Blarh… Akkurat nå syns jeg nok litt synd på meg selv. Terapi, svangerskapsplager, forkjølelse og tannplager, ja… Alt på en gang… Det er derfor bloggen har blitt ganske så nedprioritert i det siste, men jeg kommer sterkere tilbake – det lover jeg. 

Håper dere har det fint 

0 kommentarer

Siste innlegg