Beauty Faves + Rabattkode på Bangerhead

// inneholder sponsede produkter

Hei mine fine, og masse god helg! ♥ Endeliiig sier jeg bare. Jeg er så himla sliten akkurat nå – tror graviditeten og terapien begge gjør sitt. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var så sliten som dette, jeg føler ikke jeg henger helt med liksom, men nesten uke har heldigvis Kai fri, så da får jeg nok mest sannsynligvis hentet meg litt inn igjen. Ikke så veldig lett å opprettholde blogg og instagram når man egentlig bare vil gå og legge seg og sove i flere dager fremover, men jaja… Jeg prøver i alle fall mitt beste. 

For litt siden fikk jeg tilsendt masse nye skjønnhetsprodukter fra bangerhead: mange gamle favoritter og noen nye godsaker som jeg nesten ikke kan vente med å prøve ut! Jeg ble faktisk ganske overrasket over hvor mange av favorittmerkene mine de hadde på bangerhead, i tillegg til at leveringstiden var utrolig kjapp. Masse pluss, pluss i min bok – så blir nok å bestille fra dem flere ganger. 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

… Some old faves + new goodies

Processed with VSCO with a4 preset

// Nattkrem HER //

♥ New goodie: Denne forfriskende nattkremen hjelper huden mot de synlige effektene som oppstår i løpet av dagen. Kremen reduserer også synlige porer. Beskytter mot tidlig tegn på aldring, og reduserer synligheten med Estee Lauders mest effektive antioksidant. Super antioksidant kompleks for å gi dyp, langvarig fuktighet til huden. Om natten bidrar den til å minimere hudirritasjon som kan skje under natten. 

Processed with VSCO with a4 preset

// Solpudder HER // Lipgloss HER //

♥ Old faves: 

Bahama Mama er et matt solpudder som gir deg gyldenbrun glow, akkurat som at du har kommet direkte fra stranden! Bahama Mama er laget for å gi din hud vakker og naturlig glød samtidig som den gir en myk, slikeglatt følelse. Bronzeren er fri for både parabener, talg og orange undertoner, hvilket gjør at Bahama Mama passer alle hudtoner. Denne her har jeg brukt i mange år og den er fortsatt min favoritt! 

Clarins instant lip perfector: Lipgloss som forsterker leppenes naturlige farge og gjør dem «jevnere» og fyldigere med en uimotståelig duft av vanilje og karamell. Gir langvarig komfort og beskytter leppene mot frie radikaler og ytre aggressive påvirkninger; kulde, vind, varme. Praktisk transparent tube med en svamp-spiss applikator. Desidert min favoritt lipgloss, også er den sykt herlig å smøre på – jeg kan sitte i en evighet og bare massere leppene mine med “svampe-spissen”, haha.

Processed with VSCO with a4 preset

// Foundation HER //

♥ New fave: Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10. Kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Til alle hudtyper. Etter at jeg begynte å bruke denne som faktisk ikke er så lenge siden, fikk jeg instantly mer komplimenter for sminken min – den dekker liksom så fint og jevnt. Tror jeg med hånden på hjertet kan si at det er den beste foundationen jeg noen gang har prøvd. Det skal mye til for at jeg bytter ut denne! 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

// Scrub HER //

♥ New goodie: Kroppsskrubb med organisk sukker. Luksuriøs kombinasjon av organisk sukker og fantastiske mykgjørende oljer. Spesielt utviklet for å gi næring, og gjenopplive til og med den tørreste huden. De naturlige ingrediensene søt appelsin og sedertre gir en herlig varm duft. Tips: bruk kroppsskrubben én eller to ganger i uken for glatt og strålende hud. Btw! Jeg har luktet på den, og den lukter a-mazing!

Processed with VSCO with a4 preset

♥ New goodie: Strekkmerke olje fra Weleda. Den jeg har så ut til å være utsolgt nå, men denne her ser praktisk talt lik ut, og er fra samme merke. Dere finner den HER Tenker at den uansett blir grei å ha nå i graviditeten. Jeg smørte meg så og si hver eneste dag sist svangerskap og jeg har nesten ikke strekkmerker i det hele tatt. Og de jeg har føler jeg at man såvidt klarer å se. 🙂 

Processed with VSCO with a4 preset

 // Hårkur HER // 

♥ New goodie: Inneholder kraftig reparerende ingredienser som raskt forvandler matt og skjørt hår til eksepsjonelt sterkt, glansfullt og sunt hår.  Neste generasjons keratinprotein styrker på dypet og gjenoppretter vital styrke og elastisitet. Tilfører fuktighet med Phyto IV Complex og gir glansfullt hår. Tynger ikke og passer for alle hårtyper. Bruk: Påføre i fuktig eller håndkletørket hår. La virke i 5-10 minutter. Du kan la den virke i 20 minutter om håret er veldig skadet. Skyll nøye. Åh jeg elsker dette merket! Jeg har prøvd mange produkter i samme serie bare ikke denne, og har vært super fornøyd med alle. Sjekket nettopp og det var kun et fåtall igjen av denne – så om du vil sikre deg en så må du være kjapp! 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

// Dagkrem HER // 

♥ New goodie: Fuktgivende, beroligende, reparerende og beskyttende dagkrem. Gir huden en følelse av maksimal komfort og sunnhet. Hjelper mot hudirritasjoner, stramhet, røde og såre partier. Beskytter mot miljøangrepp. Tas raskt og lett opp av huden som blir silkemyk. Fyldig og luksuriøs smør konsistens som raskt tas opp av huden. Den underbare duften er varm og aromatisk. Passer tørr og sensitiv hud året rundt. Passer normal hud ved ekstreme værforhold. Tetter ikke igjen porene. Inneholder 91,7% ingredienser av naturlig utsprang. Uten parabener, mineraloljer, syntetiske fargeingredienser og animaliske ingredienser.

Processed with VSCO with a4 preset

// Bodylotion kit HER // 

♥ Old faves: 

Burt’s Bees Body Lotion Milk & Honey

Klinisk bevist: Gir fuktighet i 24 timer. Testet av dermatolog. Trekker raskt inn. Ikke fet og klissete. Etterlater huden myk, smidig og sunn, helt naturlig.

Burt’s Bees Body Lotion Aloe & Buttermilk

Gi huden din en daglig dose naturlig fuktighet og pleie. En behaglig lett og intensiv fuktighetsbevarende body lotion med Vitamin E, aloe vera som gir næring og roer sensibel hud. Jeg elsker burts bees merket og har prøvd en haug med produkter derfra, til både meg og Liam. I tillegg til at de gir god fuktighet lukter de helt fantastisk godt!

…………

Nå får alle mine fine lesere 20% rabatt på alt, inkludert salg! Om dere bruker koden min “ANNELINSTA20”.

Flere av produktene jeg har vist dere over her er det kun et fåtall igjen av, så om det er noe som caught your eye, ikke vent for lenge! 🙂 Du får forresten ingen toll og handler du for over 499,- får du også gratis frakt. Sjekk ut det store utvalget de har på bangerhead HER. Klem

0 kommentarer

Siste innlegg