De første ultralydsbildene

// inneholder sponset produkt og annonselenker

Processed with VSCO with a5 preset

…For my little sweetheart

Ååh, som jeg gleder meg til å kle opp skatten min i dette nydelige lille settet! Sist gang før jeg fikk Liam fikk jeg alltid høre at jeg nesten ikke trengte å kjøpe klær i størrelse 50 og 56, ettersom babyen enten ikke kom til å passe det eller vokse ut av det med en gang. Men det er faktisk noe jeg angrer på – at jeg ikke hadde mer klær til ham i begynnelsen.

Jeg kjøpte nesten bare inn klær i størrelse 62, og når Liam til og med svømte i størrelse 50 i i alle fall over en måned, kunne vi jo ikke bruke de klærne jeg hadde kjøpt til å begynne med før det hadde gått flere måneder. Han var ikke spesielt liten heller, han var 3890 gram og 50 cm lang. Og trust me, får du en gulpe-baby slik som vi gjorde må du skifte sikkert et dusin ganger til dagen, og vaskemaskinen står praktisk talt på døgnet rundt. Jeg husker at moren min måtte ut å handle klær til Liam de første dagene etter at vi hadde kommet hjem, og det var liksom bare en ekstra stressfaktor.

Etter at man har kommet hjem fra sykehuset vil man liksom bare nyte tilværelsen og bli gjøre seg vandt med den nye hverdagen og det nye tilskuddet i familien, ikke stresse med at man må ut og handle inn masse nye klær. Det har man nok av tid til de 9 månedene man er gravid. Så ja! Denne gangen SKAL jeg har flere klær i de minste størrelsene, hehe. 

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Settet er fra merket Moschino, fra babyshop.no. Det nydelige settet finner du HER.

Det er det første jeg noen gang har skaffet meg fra merket, og jeg syns det er så fint! Jeg bryr meg ikke så fælt mye om merker generelt, men dette settet var rett og slett bare så himla søtt, også er kvaliteten sykt nice. Her ser dere også de første ultralydsbildene! Eller, teknisk sett så er de faktisk ikke de første. Jeg fikk noen da jeg var på UL i uke 7, men de har jeg så klart klart å miste… Det er ikke verdens undergang uansett, man kunne ikke se noe annet enn en liten klump på det tidspunktet, så det er ikke noe som plager meg så veldig. Etter at vi fikk disse her dog, så ble alt så mye mer virkelig, selv om det fortsatt er ganske surrealistisk. Jeg klarer enda nesten ikke begripe at jeg er gravid og skal få en baby, igjen!

0 kommentarer

Siste innlegg