Tvillinger??

Noe jeg har tenkt en del på denne uken er at tenk så morsomt det hadde vært, hadde vi kommet på ultralyd og plutselig funnet ut at vi ventet tvillinger! Jeg er en av dem som egentlig alltid har hatt lyst på tvillinger – jeg vil ha mange barn og da slår man liksom to fluer i en smekk, men fy søren for et sjokk det måtte ha vært altså! Haha.

Jeg har jo allerede vært på en ultralyd da jeg var i uke 7 tror jeg det var, men har senere hørt at embryoet kunne dele seg etter det og at det plutselig kunne bli til to der inne? Ikke vet jeg om det stemmer, men det er flere som har sagt det til meg faktisk. En annen grunn til at jeg alltid har følt at jeg kunne vært en person som kunne fått tvillinger er fordi farmoren min har fått det. Tanten og onkelen min er tvillinger liksom. Derfor har jeg alltid tenkt tanken da jeg har blitt gravid – om det kan være et par med tvillinger som gjemmer seg inne i magen min.

 Jaja, på torsdag finner vi det ut! Jeg hadde nok blitt sykt glad jeg altså, men også nok litt stresset ettersom vi hadde hatt ganske liten plass i vår ellers trange leilighet. Men, men, alt ordner seg 😉 

(Bilde lånt fra google)

0 kommentarer

Siste innlegg