I sommer reiser vi til…

Omg dere! Jeg er så syyykt stoka. 😍For litt siden bestilte vi oss en sydentur til… trommevirvel…. Rhodos (!!!). Jeg kan nesten ikke vente! Det skal bli så godt å få komme seg ned til sol og varme og ikke minst få koblet skikkelig av et par måneder før babyen kommer. Ingen av oss har noen gang vært på Rhodos, så dette tror jeg kan bli skikkelig gøy – jeg elsker å reise til nye plasser! Jeg gleder meg også veldig til å få tatt med Liam til et nytt sted – det skal bli så sinnsykt koselig med vår aller første skikkelige familieferie!

Reiseselskapet vi bestilte på (Tui) hadde et slags kampanjetilbud akkurat nå, så vi betalte kun 1kr for hele hotelloppholdet og flyturen til Liam, også var det vanlige billetter for meg og Kai da. Uken etter kostet den samme turen dobbelt så mye, så jeg vil si at vi gjorde et ganske så godt kupp altså! Bare et lite tips til dere lesere der hjemme. 🙂 (Ikke reklame for de som måtte lure). 

Flere bilder:

Hotellet ser dødsfint ut, er barnevennlig og ligger rett ved stranden. Dette her blir bare sååå perfekt. 😍😍 Det skal bli så morsomt å se hvordan Liam reagerer på det hele, når vi skal fly og om han tørr å bade i badebassenget. Vi tok ham nemlig med til et basseng her i Norge i fjor og da var han livredd, haha. Det var så vidt at han ville være i barnebassenget liksom, han ville helst være oppe på land han. 😂

0 kommentarer

Siste innlegg