Større pupper?

Processed with VSCO with a5 preset

Det er faktisk helt sykt hvor mye puppene mine har vokst den siste tiden! De føles sånn helt seriøst tre ganger så tunge som før. Trodde ikke det var mulig etter min første graviditet. Etter jeg var ferdig å amme Liam, vell… for å ha noe så sammenligne det med så er det beste jeg klarer å komme på to ballonger som nesten all luften har gått utav. Slik har puppene mine kjent ut helt siden, eller, helt fram til nå da.

Bah, jeg kjenner at jeg gruer meg til de forsvinner igjen, man blir liksom så glad i de når de for det første er der. Haha. Sikkert feil å si det, men jeg føler meg mye mer selvsikker og fin – dere som ikke har født kan faktisk ikke si noe på det for dere vet ikke hvordan det her er. Jeg vet at det er mange mammaer som kjenner seg igjen i dette. Jeg har i tillegg gått opp og ned 20kg i vekt for noen år siden, og for å si det sånn, så er det ikke å legge skjul på at det gikk ganske så mye utover puppene mine.

Jeg tror heller ikke det kun plent var ammingen som gjorde den verste skaden. Jeg tror det er mest vektøkning og vektnedgang som har skylden, som også er en naturlig del av et svangerskap. Puppene jo vokser som regel en del i løpet av de 9 månedene man er gravid og endrer seg ettersom kroppen begynner å gjøre seg klar for melkeproduksjon før babyen kommer. Vell, sånn er jo livet. Jeg får vell bare nyte det så lenge det varer. 😉 

0 kommentarer

Siste innlegg