“Liam ser så lei seg ut på bildene dine!”

Her om dagen tok jeg et ganske dumt valg. Jeg tok å søkte meg selv opp på google etterfulgt av kvinneguiden og der kom det jaggu meg opp to innlegg. Det har jeg gjort en gang før, men da har det ikke fått noen treff. Derfor ble jeg egentlig ganske sjokkert da jeg så det lå ute ikke bare en men to tråder der folk snakket dritt om meg.

Ut i fra overskriftene kunne jeg lese: “photoshop fail?” og “andre som har lagt merke til at ungen til @annelinsta alltid ser så lei seg ut på bildene hennes” (innlegget er visstnok slettet nå, men det stod i alle fall noe i den duren). Det eneste jeg gadd å trykke innpå var det med Liam. Da jeg trykket inn kom det opp en “feilmelding”, så jeg tror egentlig at innlegget hadde allerede blitt slettet – bare at det ikke blitt fjernet fra google enda. Det så ikke ut som om noen hadde fortsatt på tråden heller, så personen som skrev innlegget innså vell til slutt hvor dumt innlegget dens var og slettet hele greia. 

Så ja, til den personen som syns Liam ser så lei seg ut på bildene mine. Okei, først og fremst så gidder jeg ikke å prøve eller tvinge ungen min til å smile når jeg skal ta bilder! Liam blir fort opptatt av omgivelsene sine, og liker av og til å bare sitte og se seg rundt. Og hvis vi sitter og koser sammen på kveldene, enten om det er inne i stuen eller i sengen på soverommet passer det seg godt å knipse noen bilder når vi begge sitter så fint. Samme hvis vi tar bilder ute, da er han også veldig opptatt av omgivelsene, og det er ikke så lett å få kontakt – og sånn syns jeg det skal få lov til å være! Jeg gidder ikke prøve å få fram noe falskt bare for å ta et freakin bilde. Jeg lar ham være den han er! 

Liam er en av de blideste ungene jeg vet om! Og når han er lei seg så kunne det aldri falt meg inn å ta bilde eller filme. Men jeg gidder ikke prøve å ta bilde når han er blid og smiler bare for å bevise noe! – (fyi, da står han som regel ikke i ro en gang for han er opptatt av å hoppe rundt som en liten kanin, ergo, umulig å ta bilder av). Han har to foreldre som er helt obsessed med ham og viser ham masse oppmerksomhet, og vi har det helt sinnsykt moro sammen. Men han er også som jeg nevnte tidligere en veldig konsentrert unge, og det er da det er lettest å ta bilder av ham. SÅNN. Bastabom ferdig snakka. Jeg blir så irritert når folk ikke bare kan stille meg slike spørsmål face to face, eller, i DM på instagram eller sende en melding på snapchat eller facebook! De må liksom heller starte en tråd på den kvinneguiden drittplassen som egentlig bare er et samlested for  nett-troll som er så misfornøyde med sine egne liv at de prøver å dra andre ned til deres egne nivå. 

0 kommentarer

Siste innlegg