NEW IN fra den nye NEWBIE kolleksjonen

Processed with VSCO with a5 preset

Happy sunday beauts. ♥ I dag skal vi bare ta dagen heeelt med ro. Kai har vært syk hele helgen med feber, og før det har han jobbet kveld så jeg har på en måte vært “alene-mamma” de siste fire dagene. Det har selvfølgelig gått helt fint, Liam er jo i barnehagen på dagtid – men med stell og kjøring til barnehagen, middagslaging, rydding, osv, så syns jeg det er veldig greit at vi er to til vanlig.

Man blir jo mer sliten av å gjøre alt alene, pluss at jeg i tillegg har hatt timeplanen proppet full hele uken. Nok en gang, jeg tar av meg hatten til alle dere alene-mødre, eller alene-pappaer som har det slik til vanlig. 🙂

Processed with VSCO with a5 preset

Sist uke var jeg forresten en kjapp tur innom Kappahl og tittet på den nye NEWBIE kolleksjonen som nettopp har lansert. Jeg tror i alle fall den nettopp har lansert. Jeg følger ikke såå mye med, med andre ord, hihi. Anyways, jeg klarte ikke motstå å kjøpe litt nytt til Liam, så dette ble med meg hjem den dagen. Jeg elsker fargene! Og merker at jeg har savnet litt “søtt” oppi den ellers tøffe stilen som nå er så i vinden. 

0 kommentarer

Siste innlegg