FØR OG ETTER BILDER AV HÅRET! *Jeg betalte over 4000kr*

Sånn! Da har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen og kan endelig begynne med dagens innlegg. 😀 I dag har jeg tilbragt hele 5 timer i frisørstolen og betalt over 4000kr! Jeg har gjort utrolig mye med håret, selv om det kanskje ikke ser ut som det, men jeg er i alle fall sykt fornøyd. 🙂 Jeg har ikke gått til frisøren og brukt en eneste krone på over fire år, så hvis en faktisk regner på det: så blir 4000 delt på fire år 1000kr per år – og det er ikke så urimelig syns jeg!

Vi startet med å ta bleking og vann (en mildt avfarging rett og slett) i hele håret for å få bort mest mulig fargeforskjeller. Jeg hadde ganske mange blå flekker rundt om i håret etter å ha brukt litt mye silvershampo, og hadde et parti rundt hodet der det var ekstra blått. Ikke så veldig flatterende kan du si. Dette var første prosjekt. Etter å ha sittet ved vasken og hatt det i håret en stund, var det bort i frisørstolen igjen – og da la vi plutselig merke til da var at hele håret mitt hadde blitt oransje! Den hadde vi virkelig ikke sett komme! Så jeg er glad jeg ikke prøvde på dette her hjemme, for da hadde jeg vært rimelig f*cked. 

Etter at vi hadde kommet oss over det lille “oransje-sjokket”, fortsatte vi med å bleke etterveksten og resten av håret. Vi brukte ikke så sterk bleking i lengdene, og hadde også Olaplex oppi. Olaplex skåner håret når en farger, men gjør også at det koster mer. Alle Kardashiansene er kjent for å bruke dette, og det er derfor de kan gå fra mørkt til blondt på så kort tid. Jeg for min del vil heller betale litt ekstra slik at jeg kan beholde lengden på håret mitt, enn å måtte betale for å klippe av det som er slitt etterpå eller kjøpe extensions. Makes sense? Yep. 

Etter blekingen hadde virket ferdig, gikk Grete (som var frisøren min) inn med en kald minicolor i hele håret mitt, lot det sitte ut virketiden, før vi så skylte ut, fønte og krølte håret!

..Oooog slik ble det! Nå hadde krøllene gått ganske mye ut når jeg fikk tatt dette bildet, men her ser dere i alle fall håret i innelys, og nedunder i utelys. Begge er tatt med blitz og er ikke redigert. 

Uten blitz og heller ikke redigert:

Grunnen til at det ble så dyrt er rett og slett fordi jeg har så syyykt mye og langt hår, derfor går det en haug med bleking. Jeg hadde også Olaplex i blekingen, avfarging, minicolor og en liten stuss. Da er du fort oppi slike høye summer altså. Å gå til frisøren koster, det er bare sånn det er. Frisører er fagutlærte de også. Jeg betalte 5000kr for to timer hos tannlegen nå nettopp liksom. Og det var kun for sjekk og for å bore et par hull. Hos frisøren fikk jeg mye mer i tillegg til at jeg var der flere timer. Så ja, å se fin ut på håret koster! Hehe. Det er det mange som ikke helt forstår, og det er det viktig at en vet, spesielt hvis en skal ha det så lyst som meg og ikke gjør det selv hjemme, som ikke er så spesielt lurt hvis en ikke vet hva en driver med. 

Jeg syns det er en stor forskjell – det er mye jevnere og lysere nå, og jeg har ikke lenger de stygge blå flekkene. Jeg kommer nok til å fortsette å ta etterveksten min selv hjemme, men det var sykt digg å få en skikkelig oppfriskning hos frisøren samt rette opp i alle fargeforskjellene. Dette var noe jeg trengte, og jeg kjenner meg 1000 ganger freshere nå. 🙂 Tusen takk Grete! Hun jobber på Senze frisør på Nærbø for de som lurer, og er den beste jeg vet om når det kommer til å farge hår. Jobbet med henne for lenge siden da jeg selv var frisørlærling, så da jeg tenkte på å gå til frisøren igjen denne gangen var det kun hun jeg hadde lyst til å gå til. Igjen, ikke spons 😉 

0 kommentarer

Siste innlegg