I morgen reiser jeg til…

// sponset tur og opphold i samarbeid med babybjorn (yay) 

…. London! For et par måneder siden datt det plutselig inn en e-post i mailboksen min hvor det stod om jeg hadde lyst til å være med på et event i London sammen med babybjørn! Jeg ble skikkelig stoket og takket fort ja, selvfølgelig etter å ha forsikret meg om at hele greia var legit liksom, noe som er veldig viktig! 🙂 Dette er den første turen jeg noen gang har fått sponset, så det er definitivt noe jeg er veldig spent og begeistret over 😀 Nå er flybilletten, hotell og alt på plass, og jeg reiser i morgen tidlig. Jeg fikk med meg en venninne på turen slik at jeg ikke trenger å reise alene (pyse, hehe), så Vilde blir også med meg 😀 Hun får dog ikke sponset flybilletter, kun hotellrommet hun skal dele med meg. Nevner det bare for ordens skyld hvis noen skulle lure! haha. 

Jeg skal også treffe en annen influencer der nede som jeg har gledet meg veldig lenge til å møte! Hun virker utrolig snill og søt, så det var utrolig hyggelig å finne ut kun for et par dager siden at hun også skulle være med!

Jeg tar med meg kameraet og skal prøve å vlogge litt på turen. Kan hende at jeg prøver å blogge litt fra mobilen hvis jeg får det til, om ikke så har jeg vurdert om jeg kanskje skal forhåndsskrive noen innlegg eller at Kai skriver noen innlegg for meg når jeg er borte. Jeg skal jo bare være borte fra fredags-morgen til lørdagskveld, så det blir ikke lenge uansett. Men hva tenker dere? Kunne et innlegg fra Kai vært noe interessant? 🙂 Let me know!

3 kommentarer
    1. Bruker du kun sølvshampoo eller bruker du noe annen toner ? 🙂 holder på å gå fra mørke brunt til lys blond, og liker veldig godt hårfargen din 🙂

Siste innlegg