Liam 2 år – Masse bilder fra feiringen!

Lørdag som var feiret vi som mange av dere vet Liam sin 2 års dag. Vi hadde rundt 30 gjester og feiret i huset til faren min da vi ikke har plass til så mange folk her hjemme hos oss. Grunnen til at det blir så mange er rett og slett fordi begge foreldrene til meg og Kai er skilt, og alle har hver sin nye samboer – så ja, da blir det plutselig ganske mange flere. Jeg har også de siste årene fått mange nye søskenbarn som er nære Liam i alder, og syns derfor det er kjekt å invitere dem også. 

Dagen ble utrolig vellykket, og kunne nok ikke gått noe bedre. Vi storkoste oss alle sammen. 🙂 Liam var nok mest interessert i lillebroren min sine leker (biler), haha, så han gikk og tullet rundt og koste seg for seg selv med bilene flere ganger i løpet av selskapet. Jeg ble også utrolig fornøyd med kakebordet i år! Denne gangen fant jeg masse inspirasjon ukesvis i forveien sånn at jeg visste hva jeg ville gjøre. Tror aldri jeg har vært så forberedt før faktisk, ikke at det er nødvendig men jeg merket at jeg stresset mye mindre med planleggingen i år enn jeg har gjort tidligere.

Hodet til “Mack” lagde jeg ut av 3 pappesker av ulike størrelser, og malte med fargene rødt, hvitt og svart. Det var faktisk mye enklere enn det ser ut til! 

Jeg printet ut masse forskjellig som jeg hadde designet i forveien – lagde egne skilt, lapper og logoer. Jeg designet også egne førerkort til alle barna som de fikk med seg hjem, det syns de var veldig stas. Til mat hadde vi pølse i brød og til dessert hadde vi diverse kaker som mange av gjestene var så snille å bringe med. Far og kjæresten hjalp oss utrolig mye med å stelle i stand og rydde i løpet av dagen, mens mor og Serine hjalp meg en del å forberede i forveien. Utrolig takknemlig for at jeg har en så snill familie som alltid hjelper til når jeg trenger det. <3 

Saltstenger som “tauekabler”. Kostet 9kr for en hel pakke. Billig snacks 🙂 

Her har jeg bare kjøpt noen tomatbokser til 4-5kr stykk, tatt av logoen, designet en ny og klistret på. En utrolig enkel og billig pynt! 

Ikke så lett å få tatt et bilde med en travel to-åring lengre 🙂 Hihi

Mormoren min/oldemor til Liam bakte denne nydelige kaken! 

På brusflaskene rev jeg først av lappen som var på, så printet jeg ut den berømte Rust-eze logoen og teipet på ny. 

Alle de fantastisk gode kakene vi hadde i selskapet

Liam elsker Dronning Maud og tok like gjerne hele desserten opp med hendene, haha <3 

Hva syns du? 

1 kommentar
    1. Det var såå utrolig kjekt å feire bursdagen og du stelte skikkelig istand slik at det ble en kjempekjekk dag! Masse god mat og ruzt-eze brus! Knalltøft og utrolig kreativ du er! 😍❤

Siste innlegg