Dette er diagnosen min

Jeg har fått noen spørsmål om hvilken diagnose det er jeg har fått og det tenkte jeg å svare på i dag.

Diagnosen jeg har fått er den som kalles for Emosjonelt Ustabil Personlighetsforstyrrelse. Det sies at diagnosen som fikk nytt navn i fjor kommer til å få nytt navn i år også. Før het diagnosen Borderline etter som jeg har forstått. Kort fortalt kjennetegnes Emosjonelt Ustabil Personlighetsforstyrrelse av et varig mønster med høy intensitet og høy grad av ustabilitet i følelseslivet. 

Jeg syns det er vanskelig å forklare diagnosen, og det er ikke alltid jeg klarer å ta fatt på tankene mine lenge nok til å utdype noe om dem heller, men under her har jeg funnet et par videoer som kan gjøre det lettere for deg å forstå. Jeg har ikke alle kjennetegnene ved diagnosen, men jeg har nok til at det blir en utfordring for meg i hverdagen. 

6 kommentarer
  1. Skikkelig tøft av deg å legge ut et sånt innlegg! Du er skikkelig modig! Stå på videre pena❤️

  2. Sterke, gode jente <3
   Du kommer deg gjennom dette tilslutt, du som er så selvbevisst, morsom, sprudlende, gøy, glad og flink.
   Jeg har selv en «diagnose» som heter «misophonia». Utrolig slitsom med slike «usynlige problemer» som tærer skikkelig på hverdagen, forhold og livsgnisten, men jeg har troen på at all motgang gjør oss veldig mye sterkere.
   Du virker som en fantastisk jente, kjæreste og ikke minst mamma, så aldri mist troen på deg selv <3
   Og ja.. jeg er en av de som klikker innpå, men aldri kommenterer! Dont know why.. jeg er såå dårlig på sånt og mitt nyttårsforsett er at jeg skal ta meg selv i nakken og ikke bli som tusenvis av mine egne spøkelsesfølgere, Hehe 🙂

  3. Jeg har samme diagnose som deg, pluss noen andre. Jeg har fått masse hjelp, og den dag i dag merker jeg ikke så mye til det. Veien dit var tøff og hard, og jeg jobber fortsatt med det hver dag. Lykke til :))

Siste innlegg