Bursdagsforberedelser!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til Liam fyller 2 år, og til helgen så blir det selskap! Lynet McQueen selskap selvsagt. Det kunne jo ikke vært noe annet. Det er nok hans mest brukte ord, og han sier det sikkert flere titals ganger daglig, haha. Jeg er sikker på at han kommer til å elske det vi skal stelle i stand!

Vi har invitert ganske mange folk og skal derfor holde selskapet hos pappaen min da det er mye større plass der enn i vår trange leilighet. Jeg og Liam fyller jo året samme dag, men i år så har vi bestemt oss for at det blir to forskjellige selskap. Jeg tenker å ha en liten venninnekveld og et familieselskap i februar en gang for å feire min dag, da det er så tett opp med barnebursdager i hele slekta mi i januar. Det er nesten et bursdagsselskap hver eneste helg! – så om vi venter til neste måned så blir det litt mindre stress. Ooog I’m not gonna lie, det er mye kjekkere å feire Liam sin bursdag enn min egen, så om jeg må vente til februar så gjør det meg faktisk ingenting. 

Til nå har jeg kjøpt inn litt props fra litt forskjellige nettsider i gjeldende tema, men jeg har fortsatt litt diverse småting jeg må fikse før alt er i boks. Jeg har funnet masse inspirasjon på pinterest og gleder meg til å sette i gang med å gjøre klart til den store dagen. 😀 Lover å dele flere bilder fra dagen, kanskje jeg lager en youtubevideo også. 🙂 Håper dere har det fint <3

1 kommentar

Siste innlegg