It’s almost christmas time + Daniel Wellington RABATTKODE

Sponsede produkter fra www.danielwellington.com

Heisann fine dere! Beklager lite blogging i det siste men det har bare vært så utrooolig travelt. Vi har holdt på å kjøpe ferdig alle julegavene, pluss vært på ikea og handlet et skap til å ha i stuen + skrudd det opp, også har dagene bare flydd for å si det sånn! Neste uke blir nok en litt roligere uke så satser på at jeg får blogget litt mer igjen da. ❤️ Anyways… Har dere sett de fine gavesettene de har på danielwellington på? Helt sykt fine! Bare se:

Nå får du 10% rabatt på alle gavesett som inkluderer 1 klokke + 1 cuff + 1 ekstra reim! Og du? Du kan også bruke koden min ANNELINSTA15 for en ekstra 15% rabatt slik at du får hele 25% rabatt totalt! Omgoosh, her er det bare å slå til på favorittsettet sitt 😍 Koden er gyldig ut 15. januar, så om du f.eks får penger til jul kan du fortsatt benytte deg av koden 😃😘 Vi snakkes om ikke så lenge! 

3 kommentarer
    1. Hei, skriver i feil innlegg men lurte på hvilken farge du har på håret? farge du det selv evnt hvilken merke? E sykt fint ☺

    2. Heisann. Ser at du ikke informerer om tollbeløpetbpå 500kr som oppstår vet kjøpet av disse klokkene. Vet også at ingen andre gjør det heller, men bare lurer på hvorfor ikke dette kommer frem? 😄 Ikke noe hat, jeg bare lurer da jeg føler at man blir litt lurt av det. Billigere å kjøpe det på butikken da.

    3. Christina R: Hei, jeg har selv aldri opplevd å få toll på klokkene selv da jeg har bestilt. Tror det er veldig individuelt. Men det er jo en selvfølge at det (kan skje) når en bestiller for over 350kr inkludert frakt og forsikring fra utlandet. 🙂

Siste innlegg