Søsteren min sin 20-årsdag!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Me and siss ♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a8 preset

I går var jeg og Kai hos søsteren min og feiret hennes 20-årsdag! Jeg hadde egentlig glemt speilrefleksen min, men tenkte at det ville vært gøy å vist dere litt bilder fra festen senere, så jeg tok jaggu meg og kjørte tilbake til leiligheten vår for å hente det! Do it for the blog liksom, haha. Fikk dessverre ikke blogget i går ettersom alt plutselig ble så travelt, men satser på at jeg skal klare å fortsette med 1 innlegg til dagen igjen slik som jeg har gjort frem til i går. 🙂 

Festen var kjempe kjekk og vi møtte mange hyggelige folk. Jeg var ikke i det beste humøret til å begynne med for jeg hadde stresset så mye hele dagen, men humøret mitt kom seg utover kvelden. Senere reiste jeg og Vilde videre til en klubb for å danse – det er noe av det kjekkeste jeg vet og jeg er så glad for å ha en bestevenninne som syns det også. 🙂 Vi storkoser oss, synger karaoke og tror vi er de popstjernene, hahaha, og tuller som bare det når vi er ute sammen – smiler bare av å tenke på hvordan vi må se ut av og til, lol. 

Liam sov over hos mormoren sin og elsker å være der, men jeg kjente at det var godt å få ham tilbake igjen i dag. Formen min var forresten overraskende bra i dag tidlig. Jeg klarte å kontrollere drikkingen veldig godt i går (i forhold til sist gang…. heheh) så man kan vell si at jeg har lært leksa mi. 

Nå skal jeg og Kai til å sette på en julefilm og kose oss mens det snør ute, endeliiig ♥ Så håper vi dere alle har en fin kveld, store klemmer! 

0 kommentarer

Siste innlegg