JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ FULL FØR…

Okei… I går… Ja… Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Etter at jeg hadde postet sist blogginnlegg i går fortsatte vi å forshe her hjemme. Jeg fikk et glass med 60% av broren til Kai og drakk x-antall breezere, og følte meg helt seriøst helt grei i formen. Jeg ble advart om at jeg burde roe meg, noe jeg skulle hørt etter på. Det var ikke før vi kom bort til festlokalet at det virkelig slo meg. Etter at vi bare hadde vært der en liten stund merket jeg at jeg begynte å svimle litt og bestemte meg for å gå inn på toalettet. For å si det sånn, etter at jeg satt meg ned, kom jeg meg ikke opp igjen… Det var helt sykt hvor fort det eskalerte! Det hadde jeg helt seriøst aldri trodd at var mulig. 

Jeg fikk ikke igjen buksa mi en gang! Huff, det høres jo helt forferdelig ut dette her! Fatter ikke at jeg skriver det en gang – men ta det som en forvarsel, spesielt dere litt yngre lesere… Etterhvert kom Kai og Vilde inn på toalettet, jeg lå da på gulvet og klarte nesten ikke snakke. Så spydde jeg. Masse. Og det var virkelig ikke et pent syn. Kai ringte så en maxi-taxi også måtte han og broren hjelpe meg inn i bilen for jeg klarte jo ikke å stå oppreist. Når vi kom hjem er en helt annen historie, men for å si det sånn så har jeg vært sengeliggende i hele dag og blitt svimmel bare av å røre hodet mitt. 

Jeg begynte ikke å drikke før rett før jeg ble 18 år, og har etter det vært gravid, så jeg har liksom aldri hatt den der ungdomsfylla slik som mange andre har – og jeg tror det er derfor jeg ikke helt vet hvor mye jeg tåler. Men neste gang skal jeg definitivt være mer forsiktig, for det der var absolutt ikke greit. Så! KIDS! PEOPLE! Vær forsiktige når dere drikker! Jeg vil aldri oppleve noe sånt igjen. Det var helt forferdelig, flaut, og ikke minst farlig… Jeg husker at det var rett før jeg mistet bevisstheten liksom. En utrolig ekkel opplevelse… Husk å ta vare på hverandre, OG IKKE MINST deg selv. 💗

0 kommentarer

Siste innlegg