MANGE STYGGE KOMMENTARER

Normalt sett så bryr jeg meg ikke så mye om stygge kommentarer, men her ligger jeg, syk i senga mi eller på sofaen, er så tett i nesen at til og med ørene mine har blitt tette, har vondt i hodet og føler meg skikkelig ekkel rett og slett. Det går litt inn på meg nå, det skal jeg innrømme. Jeg føler meg så svak og dårlig fysisk at det ikke er det enkleste å gjøre å riste av seg alt dritten som enkelte folk klarer å slenge fra seg. Anonyme enkelte, selvsagt. Det er jo ingen som tørr å kommentere med navnet sitt vet dere. 😉 

Altså, man kan ikke please alle – det vet jeg, og det tror jeg de fleste folk skjønner også, unntatt disse enkelte da som ikke klarer å holde kjeft når de ikke er enig i ting. Jeg syns oppriktig synd på bloggere som må takle dette her hver eneste dag, og skjønner nå hvorfor mange av dem velger å stenge kommentarfeltene sine. I’m literally not used to this. På instagram får jeg nesten ikke hate i det hele tatt, for der er man nødt til å kommentere med kontoen sin om man vil si noe – her kan man jo slenge fra seg dritt akkurat slik som det passer en. Egentlig så vet jeg at jeg har en hater som har vært ute etter meg lenge. I mange år faktisk! Jeg vet ikke hvem det er men det er garantert noen her hvor jeg kommer fra. Det ser jeg på måten personen skriver på. Forteller dere mer senere.

Uansett, jeg vet at jeg kommer til å takle alt dette her bedre når jeg blir frisk, og tror nok de fleste av dere skjønner greia. Det er bare ikke så lett å være sterk når man allerede er svak fra før av. 

3 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg