50 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du om 5 år? 27 nesten 28 år. Herregud, er det sant? Måtte telle to ganger nå, haha.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Liam og Kai. 

 3. Hvor høy er du? Jeg er 167,5 cm.

4. Hvilken film så du sist?  Begynte å se på en julefilm på viaplay som heter Northpole: Open for christmas. Kom ikke så langt da Liam heller ville se på Cars 3 unboxinger på youtube. Igjen. Den gutten blir søren meg aldri lei, haha. 

5. Hvem ringte du sist? Kai. 

6. Hvem ringte deg sist? Kai, haha jeg er kjedelig.

7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? “Hehe 👍” fra faren min. Hallo, jeg høres ut som verdens kjedeligste person! 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms definitivt. Har nok litt telefonskrekk faktisk.

9. Hva er ditt favorittsted? Sikkert teit å si, men solariet akkurat nå. Der er det varm og jeg fryser seriøst heeele tiden på vinteren. Jeg er ikke mye i solariet altså, men syns det er digg å kunne stikke der av og til for å få varmen i meg, en liten tan og ikke minst litt alenetid, hehe. Eller, eller! Treningssenteret. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Er det noe jeg ALDRI gjør så er det å gå ute alene når det er mørkt. Er alltid redd for at det skal komme noen etter meg og drepe eller voldta meg – ja jeg tenker faktisk sånn, huff. 

11. Når så du moren din sist? I går. Hun var så snill og både hentet og leverte Liam i barnehagen for meg siden jeg er syk. Hun reiste også ned på butikken og handlet mat til oss. <3 Snilleee. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Jeg har blå-grå øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jinglebell Rock av the Vamps. Tror faktisk alle i familien min kan skrive under på den. Vi har allerede hørt på den i 2 uker og det er bare den 25. november.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt og har vært det siden jeg var 6 år gammel. 

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet ca 05.30!! Og da var jeg rimelig pissed off. Har prøvd å sove i hele natt men ikke fått det til på grunn av den stygge, såre halsen min. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg er ganske sikker på at vi har kjøpt oss noe større, har flere barn, og har flyttet bort fra Nærbø. 

7. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg husker jeg hadde noen venner da jeg gikk i første klasse som fortalte noen skrekkelige skrekkhistorier om blant annet en dukke som våknet til live om natten for å drepe deg. Jeg var derfor nesten alltid redd for at lekene mine skulle gjøre det samme når jeg sov, og husker jeg fælte mye over det, haha. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Denne, hahaha: 

19. Hva er din beste egenskap?  At jeg er veldig ærlig. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg overtenker mye. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 1 eller 2. Jeg har kun 2 om jeg ikke gidder å kaste den største ned på gulvet, men da sover jeg alltid dårligere. I never learn. 

23. Hva er det rareste du har spist? Nå måtte jeg tenke. Jeg er ikke spesielt redd for å spise ting egentlig men kommer ikke på noe akkurat nå. Blåskjell kanskje?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar Macbook Pro.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?  Sokker. Skjønner ikke de som hater å gå med sokker? Nye sokker er jo det beste som fins! 

26. Hva hører du på akkurat nå? All I Ever Wanted av Blasterjaxx & Tom Swoon. En sang som bare har komt på som suggested etter andre sanger jeg har hørt på tror jeg. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Cookie Dough av Ben & Jerry’s, men jeg er egentlig ikke såå glad i is. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Det kommer helt ann på, men fikk sykt lyst på Dronning Maud pudding akkurat nå siden vi måtte snakke om dessert nå.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vinner aldri, men av en eller annen grunn har jeg alltid flaks og vinner sånn stor sjokolade i en fornøyelsespark her borte som heter Kongeparken. Jeg har faktisk vunnet en sånn to ganger. Her er et bilde fra første gangen, hahaha:

30. Liker du kaffe? Mjaa.. Altså jeg liker kaffedrikker, men liker ikke bare kaffe alene. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Smoothie, vann eller vann med Zeroh Peach smak.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Hadde ingen favoritter på vgs, men på ungdomsskolen var det en som het Øystein. Han hadde nesten alltid på seg en brun turtleneck genser haha, og ja, var bare utrolig smart og, snill og flink til å lære bort. 

33. Kan du spille poker? Jeg kunne, men nå har jeg glemt det. Hadde noen fortalt meg reglene på ny så hadde jeg sikkert kunnet det.

34. Hva har du spist i dag? Har drukket en kakao med krem på toppen, og spist en “rett i koppen.” (Okei jeg innså ikke før innlegget hadde ligget ute i en og en halv time at det der faktisk rimte, lol!)

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Joan of Arc.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Jærradioen, men skruer den nesten alltid av med en gang fordi det er så mye reklame. 

37. Vil du ha barn? Already got one. 

8. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan engelsk og littegrann spansk.

39. Sover du på en spesiell side?  Nei, jeg og Kai pleier å bytte side ca en gang i halvåret av en eller annen grunn. Lol. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng tror jeg.

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg tror det er mat og husholdningsprodukter.

42. Eier du dyrbare smykker? Nei, ingen. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Akkurat nå; Million Dollar Listing New York. LETT bodd i en av de eiendommene der. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Ligge i sengen og prøve å bli frisk igjen… 🙁 

45. Kan du stå på slalom? Hehe, litt, men jeg er ikke god. Kommer meg ned bakken liksom, men er nok litt sånn bambi på isen opplegg. Ikke noe pro greier.

46. Hvordan imponerer man deg? For å være helt ærlig så skal det en del til for å skikkelig imponere meg. Men er du et godt menneske som er snill med andre rundt deg uten at det gir deg noen spesielle goder, så blir jeg imponert. At du bare er tvers gjennom godhjertet liksom. Fins ikke så mange av de. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Standard Iphone ringetone.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? At jeg har veldig få venner. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Et duftlys.

50. Er du sosial? Jeg er det når situasjonen først er der, da er jeg skikkelig utadvendt, men jeg er ikke spesielt god på å spørre andre om å henge, reise bort til venner osv. Det er noe jeg kunne blitt bedre på. 

1 kommentar

Siste innlegg