DET ENESTE JEG KJØPTE PÅ BLACKFRIDAY

Good morning, eller, to be honest så har ikke jeg den beste morgenen i dag akkurat. Har ikke sovet noen ting hele natta på grunn av at jeg har så sykt vondt i halsen, så da klokka var rundt halv 6 i morges gadd jeg ikke prøve mer og stod like gjerne opp. Jeg satt meg faktisk ned i sofaen, lagde meg en kopp med kakao siden jeg ikke fant noe annet som kunne lindre den såre halsen min og skrev dette blogginnlegget. Life sometimes… ikke sant?

I går var det som sikkert alle vet med mindre du bor under en stein: Blackfriday. Det er helt sykt hvor stort det har vokst seg i Norge bare de siste årene. Jeg husker enda da jeg var 17-18 og så på sminkevideoer på youtube da de snakket om denne “galskapen”, og det var nesten ingen jeg kjente i Norge som hadde noe peiling på hva jeg snakket om. Etterhvert gjorde blackfriday sitt inntog og har bare vokst seg større og større hvert år, men jeg syns fortsatt Norge ikke helt har skjønt det. Hallooo…. Blackweek, presale etc – that’s just not how you do it. Det er èn dag liksom, pluss at det er mange butikker som ikke kommer med skikkelig gode tilbud en gang. Blackfriday skal være crazyyyy! I USA sover de jo søren meg utenfor butikkene dagen før liksom, haha. Okei, det er kanskje å dra den litt langt da. 

Vell, jeg har handlet på blackfriday i år selvom jeg ikke trodde jeg skulle gjøre det. Jeg hadde nok handlet mer hadde jeg ikke fått så mye sponset hele tiden, men ja, jeg slo faktisk skikkelig til på Kylie Cosmetics da de hadde hele 40% rabatt på lipkits og det er noen av favorittproduktene jeg bruker på leppene mine. Det er en forbruksvare liksom, og nå tok jeg bare nye farger tror jeg som jeg gleeeder meg til å motta i posten og vise dere! Kan hende jeg lager en liten unboxing/review av dem også slik som jeg har gjort en gang før. Den videoen kan dere se rett under her: 

Hva kjøpte du på blackfriday?

4 kommentarer

Siste innlegg