JEG HAR TATT PERMANENT FETTFJERNING

// sponset behandling​

Tidligere nevnte jeg jo at jeg hadde gjort noe annet enn å bleke tennene og ta vippeløft osv da jeg var hos Maxi Velvære, men det jeg ikke nevnte var at jeg også prøvde noe som kalles for Cavi Lipo – altså permanent fjerning av fettceller. 

  L I T T   F A K T A   O M   C A V I   L I P O   

✱ Cavi-Lipo er et av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller.

✱ Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller samt til behandling av ansikt og hals.

✱ Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

✱ Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling. Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte.

✱ Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene.

✱ Det unike ved fokussonden på Cavi-Lipo apparatet er at ultralydbølgene krysser hverandre slik at det oppstår en interferens som forsterker virkningen.

✱ Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

✱ Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din.

✱ Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen.

  F E T T C E L L E N E    E R    B O R T E   F O R    G O D T  

Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det en oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Metoden som benyttes kalles kavitasjon og forklares i avsnittet under. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere.

  H V A   E R   K A V I T A S J O N ?   

Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte.

Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlete fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening.

Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.

1. Ultralyd får fettcellene til å vibrere
2. En vakuumboble utvikler seg i fettcellene
3. Boblen får fettcellens membran til å briste
4. Fettet transporteres vekk.

Behandlingen er sikker og smertefri. Der kreves ingen anestesi eller kirurgi, og det er ingen bivirkninger etter behandlingen.

  P E R S O N E R   M E D   F Ø L G E N D E   K A N   I K K E   B E H A N D L E S :   

✱  Personer med pacemaker
✱  Personer som er gravide eller mottar IVF behandlinger
✱  Personer med kreft
✱  Personer med epilepsi
✱  Personer med sår eller infeksjoner i behandlingsområdet
✱  Personer med diabetes
✱  Personer med blodsykdom

– V I K T I G   I N F O   F Ø R   O G   E T T E R   C A V I – L I P O   B E H A N D L I N G – 

✱ Cavi-Lipo er ment som en kick-start for deg som ønsker å tape vekt eller punktslanke problemområder.

✱ De aller fleste opplever nemlig en reduksjon i omkrets allerede etter første behandling. Dette kommer av at fettcellene er ødelagt, og dermed opptar de mindre plass i vevet enn når de er intakte.

✱ En kan til en viss grad sammenligne det med en vannballong som sprekker. Selve fettet er ikke borte men blir liggende i flytende form utenfor celleveggen. Dette anser kroppen som rot, og vil i de fleste tilfeller prioritere å fjerne dette så snart som mulig.

✱ Fettcellene blir dermed borte for godt, og da blir det litt vanskeligere å legge på seg på samme sted igjen.

✱ Fettet vi løser opp er imidlertid ikke borte og må ut via forbrenning. Vi vil at mest mulig skal forbrennes i musklene. Da må man ut og trene etter behandlingen, helst innen tre timer fordi kroppen vil etter dette begynne å ta opp fettet i andre ledige fettceller. 
(Kroppen skiller ikke mellom vårt ødelagte fett og fett fra et stort måltid).

✱ Når du har satt av tid og penger til behandlingen, spandér også på deg en rask løpetur eller gåtur i motbakke. En fjelltur, styrketrening eller annen mosjon som får opp pulsen til 70-80% av makspuls er anbefalt.

✱ Jo flinkere man er hjemme med trening og mat, jo bedre blir resultatet av fjerningen av fettet vi har løst opp. For best mulig utgangspunkt skal man unngå sukker dagen før, samme dag og dagen etter, fordi kroppen vil heller bruke sukker og raske karbohydrater som energi enn fett.

Jeg tok Cavi Lipo på de indre lårene mine. Jeg har det mange av oss liker å kalle for “gnisse-lår” og bestemte meg for å prøve ut dette der rett og slett fordi jeg syns det er litt plagsomt med lår som går i hverandre. Det betyr ikke noe hvor normalvektig jeg er – jeg har fortsatt “gnisse-lår” rett og slett fordi jeg bare er skapt med store føtter, rumpe og lår. Jeg tror jeg må ganske mye ned i vekt for at lårene mine ikke skal gå i hverandre faktisk. Behandlingen gjorde ikke vondt, og maskinen ser ut som et slags massasjeapparat.

Etter behandlingen var ferdig merket jeg lite forskjell, men etter et par dager merket jeg at det var bittelitt annerledes. Jeg har ikke så mye å ta fra heller og jeg forventet ikke at jeg skulle kunne knipse i fingrene også hadde jeg thigh-gap liksom, men en liten forskjell merket jeg så absolutt. Jeg tror at en kan merke mye mer forskjell om en tar flere behandlinger, slik det også ser ut til at mange andre har fått når jeg har sett på før og etterbilder på Maxi velvære sin instagram: @maxivelvare. Dere kan også sjekke ut Maxi Velvære på Facebook HER

Nå har Kai nettopp kommet hjem etter å ha vært borte fra oss på jobb i 5 dager! Så denne kvelden skal nytes selv om jeg fortsatt er ganske syk. Håper dere alle får en fin kveld. ♥ 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg