Alt jeg bryr meg om er følgere og likes!

Selv om jeg legger ut bilder på instagram, blogg, snapchat og youtube ganske ofte så betyr det ikke at det er hele livet mitt. Fikk en anonym kommentar på sist innlegg om at det ikke bare er følgere og likes som er hele livet, (?) som om jeg noen gang har sagt det liksom? Jeg syns det er lov til å være stolt av seg selv og bli litt ekstra giret når man når enkelte mål man har satt for seg selv. Vekk med janteloven!

For å si det sånn… Spør noen av mine venner/bekjente/familie om jeg ofte pleier å sitte på telefonen når jeg er på besøk eller sammen med dem. Jeg sitter faktisk utrolig lite på telefonen når jeg er ute i forhold til andre jeg kjenner. Jeg legger den som regel alltid bort og fokuserer mer på å leve i nuet, pluss at jeg syns det er litt respektløst å sitte med hodet begravd i telefon-skjermen når en er med noen en ikke pleier å se på et daglig basis. Og ja! Litt random men noe jeg også hater er når folk snapper under heeele konserter for så å lase opp hele konserten på snapchat! Dette er noe jeg ser hele tiden. Hva er poengeeet. Altså, ta ned den telefonen din og få med deg konserten IN REAL LIFE i stedet for på en uklar, skrurrete mobilvideo senere. 

Det er faktisk mest når jeg er alene jeg prioriterer å oppdatere de sosiale mediene mine. Jeg skriver blogginnlegg/svarer på mail/gjør klar bilder til instagram enten når Liam er i barnehagen eller etter at han har lagt seg. Så klart legger jeg ut litt på snapchat med Liam av og til men det er ikke ofte jeg legger ut av familie og venner – nettopp fordi jeg legger bort mobilen om jeg er på besøk hos dem og prioriterer å være med dem. 

Følgere og likes er absolutt ikke hele livet! Liam, Kai og familien min er hele livet, men det er også drømmene mine. Noen av mine drømmer er å vokse meg større på sosiale medier, og det er noe jeg jobber med nesten hver dag. Så ja, følgere og likes spiller en liten rolle – men de er langt i fra hele livet. Just so were on the same page here. 

2 kommentarer
    1. Jeg syntes du skal gi blanke faen i hva andre sier, du er en utrolig flott mamma, blogger, instagram og snapchat. Og jeg er veldig glad for at jeg får være en av dine følgere! Forresten så ønsker jeg god bedring og håper Liam har det fint etter det stygge fallet i bordet..💖

Siste innlegg