Jeg har gått opp i vekt…

Siden jeg startet å trene styrke og begynte “fitness-reisen” min så har jeg gått opp i vekt. Jeg vet at det er vanlig å legge på seg i muskelmasse når en begynner å trene styrke, og jeg tror jeg både har gjort det men også lagt på meg en del fett. Jeg har virkelig IKKE vært flink med kostholdet mitt dette året, så det er jo ingen andre enn min egen feil.

Dette året har for meg vært ganske vanskelig og “dopet” mitt som jeg alltid tyr til er chips, sjokolade og pepsi max. Føler jeg meg sint, har angst, er lei meg eller deppa så har jeg som vane å trykke i meg noe usunt for å “føle meg bedre”. Det er liksom en trøst for meg, men kun der og da, så er det over og jeg føler meg like dritt igjen. Når jeg da har kjent på minst en av disse følelsene hver dag i omtrent et år, og jeg har den vanen som jeg har, er det ikke rart at jeg har lagt på meg.

Jeg har vært flink med treningen – tror faktisk aldri at jeg har vært så flink før. Jeg har trent jevnt i snart 1 år nå, og har ikke hatt mer enn max 2 ukers pause mellom hver gang. Jeg har blitt mye sterkere og falt litt in love med styrketrening. Får jeg bare kostholdet mitt på plass nå vet jeg at jeg vil kunne nå så langt mer de resultatene jeg sikter etter. Dietten min ødelegger for alt. Det er sant det de sier om at kostholdet er 80% og treningen er 20%. Man må spise riktig for å få resultater, sånn er det bare.

Jeg har jo klart det før da jeg gikk ned 25kg, og jeg skal klare det igjen. Jeg er bare menneskelig og vi alle feiler i blant – men det er da det gjelder å ikke gi opp, og fortsette å prøve! ♥ 

1 kommentar
    1. Ja, det er lett å ty til godsakene når man har det dårlig, kjenner til det selv! Men så lenge du har resultater som motivasjon skal det nok gå helt fint 🙂

Siste innlegg