TANNBLEKING + VIPPELØFT

// Sponset behandlinger

For dere som følger meg på snapchat og instagram så har dere kanskje sett at jeg i løpet av de siste ukene har hatt en skikkelig litt sånn bli-ny periode. Jeg har blant annet vært frem og tilbake hos Malika på Maxi Velvære på Sandnes, hvor jeg fått mange flotte behandlinger som jeg tenkte å vise dere 😀

Første gangen jeg var der tok Malika vippeløft på meg, farget vippene og vokset brynene mine. Hun er helt RÅ på det hun gjør – egentlig på alle sånne skjønnhetsgreier. Hun er relativt ny, men er under opplæring og sinnsykt flink til å være så ny som hun er. Er det noen som skal få legge sminken min i bryllupet mitt en dag så er det henne for å si det sånn! Den neste dagen jeg var bortom på klinikken la hun de fiiiineste prinsesseneglene jeg noen gang har sett på meg. Gjorde nesten ikke annet enn å stirre å ta på neglene mine i flere dager etter det, haha. Før og etterbilder av brynene + vippene ser dere rett under her. 

   B E F O R E   &   A F T E R   B R O W F I X  &  L A S H L I  F TSiste gangen jeg var innom, som var rett før sist helg fikk jeg også tatt tannbleking som jeg har hatt lyst til å gjøre utrolig lenge. Jeg gikk opp hele fire nivå på skalaen etter kun èn behandling! Det er faktisk helt sykt. Jeg var bare ett hakk fra å være på det hviteste som gikk ann liksom. Har aldri hatt så hvite tenner før, og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Jeg gjorde også en ting til, som dere som følger meg på snapchat fikk en liten smakebit av, men det tar jeg i et eget innlegg. Har du lyst til å følge meg på snapchat så kan du adde meg på: annelinstan. <3 Der poster jeg egentlig masse random, og ting som ikke alltid kommer ut på instagram og bloggen. 

T H E   R E S U L T :

Så ja, jeg har virkelig blitt litt bortskjemt i det siste, men det kjenner jeg at jeg har trengt. Flere bli-ny dager rett og slett, har gjort godt og er på en måte som en slags pleie for sjelen. Hvem liker vell ikke å bli dullet med? Ah, jeg elsker det. 

Trenger du litt selvpleie vil jeg absolutt anbefale deg å stikke innom Maxi Velvære på Maxisenteret på Sandnes. Der møter du noen utrolig hyggelige og flinke jenter, et fint og rent lokale og Malika som virkelig slayer det hun gjør. Ønsker du å booke en time kan du bestille HER eller nå dem på facebooksiden HER  eller instagram HER.

Nå har forresten Maxi Velvære tilbud på tannbleking til kun 990kr! Ordinærpris 2500kr. 

Spør gjerne etter Malika når du booker. 🙂

5 kommentarer

Siste innlegg