Ugly Christmas Sweater Julefotografering!

#sponset #annonse

U G L Y   C H R I S T M A S   S W E A T E R 

Da har jeg endelig fått sett meg ned etter en travel dag. Liam er ikke helt i form, så jeg hadde ham hjemme fra barnehagen i dag – forhåpentligvis er han bedre i morgen for da skal vi på besøk til en utrolig hyggelig person! 

Siri som alltid er fotografen vår er helt seriøst unreal. Vi tok bildene i går og de ble klar i dag i sånn 15 tiden. Jeg fikk over 200 bilder dere!! Det er helt sykt faktisk, jeg vet ikke om noen andre fotografer som sender så mange bilder for den prisen hun gjør og så raskt! – i tillegg til at hun virkelig bare er den søteste og snilleste dama ever. Anbefales på det sterkeste! Besøk hjemmesiden hennes HER for mer info, booking, med mer!

So you guys… her er bildene! Eller noen av dem i alle fall 😀 Let me know hvis dere er interessert i å se fler! 

Som dere kanskje ser så brukte jeg noen av ideene jeg fant tidligere fant tidligere i uken på google og pinterest. Jeg pleier alltid å finne inspirasjon til slike ting for da er man liksom alltid forberedt og resultatene blir som regel utrolig bra. Det hjelper også å vise inspirasjonen en finner til dem som skal ta bilder av deg, for da er det lettere for dem å forstå hvordan du vil at bildene skal bli tatt, u know. Det gjør jeg hele tiden på instagram, hehe.

Hvilket synes du vil bør velge til årets julekort? ♥ 

6 kommentarer

Siste innlegg