Kjære sønnen min

Denne teksten er til sønnen min, Liam Elander 

Kjære sønnen min. Fra det øyeblikket det var bekreftet at du lå i magen min elsket jeg deg. Jeg husker enda dagen testen viste positiv som om det var i går. Jeg var overlykkelig.

Du var det lyset jeg hadde lett etter hele livet. 

Ettersom både du og magen vokste, ble alt mer og mer virkelig. Jeg elsket deg ubetinget selv om jeg aldri hadde møtt deg, og jeg visste jeg ville beskytte deg og elske deg av hele mitt hjerte til den dagen jeg dør. Du var så ønsket, og jeg kunne ikke vente med å få treffe deg. 

Plutselig kom dagen, dagen der du bestemte deg for at tiden var inne. Som den lille luringen du er, ventet du til fire dager etter termin, slik at du kunne komme på akkurat samme dag mammaen din. En bedre bursdagsgave kommer jeg aldri til å få.

Så nydelig, så vakker, så liten, så uskyldig, så perfekt. Mamma og pappa kunne ikke vært mer stolte. Tenk at vi var så heldige som fikk akkurat deg! 

Dagene ble til uker, uker ble til måneder, måneder ble plutselig til et år. Du vokser og vokser og tenk vennen min, nå er du snart to år! Så stor du har blitt! 

Du er så flink, så blid og glad nesten hele tiden. Du er bestemt, og følsom – jeg liker å tenke at du har det fra meg. Du er konsentrert og gir fort beskjed når du føler for det.

Du er helt spesiell, Liam. Det må du aldri glemme. Du kan få til akkurat det du vil, og jeg kommer til å støtte deg og stå ved din side uansett hva som skjer.

Jeg elsker deg ubeskrivelig høyt, og mer enn det, for evig og alltid. 

– Hilsen mamma

3 kommentarer

Siste innlegg