Jeg klippet av alt håret hans!

Jeg hadde lenge vurdert frem og tilbake på om jeg skulle klippe håret til Liam, da det hadde blitt så langt og bustete. Det hjalp liksom ikke om jeg greidde det da jeg tar på ham lue hver gang vi går ut døra, også blir det bustete når vi tar den av igjen. Men det tok sin tid før jeg klarte å manne meg opp til å gjøre det, han hadde jo såå fine krøller i nakken – som jeg må innrømme at jeg savner litt nå, haha. Men det hadde nok blitt litt langt, pluss at håret ikke hadde vokst så jevnt. Det hadde nesten ikke vokst noen ting på sidene, så av og til kunne det se ut som han hadde litt “hockey-sveis”. Haha, herregud, dere tenker vell shit så mye hun har hengt seg opp i det der håret,  men det gjør jeg egentlig med alle jeg kjenner – ettersom jeg var frisørlærling i sånn ca. to sekunder så har vell det satt seg med meg. 

For å klare å klippe ham måtte jeg som sikkert mange andre foreldre komme med bestikkelser. Jeg tok på favorittprogrammet hans på tv-en (som forresten er en liten gutt som sitter og unboxer cars 3 produkter på engelsk på youtube, hahaha lol jeg vet), gav ham knekkebrød med nutella og klippet en og en lokk mens jeg gjemte saksa hver gang det lagte lyd og han snudde seg. Han liker ikke at andre pirker ham i verken håret eller ansiktet. Jeg får lov å greie håret hans men ikke ta i strikk eller klemmer. Av og til er det enkelte luer han nekter å ha på og jeg får heller ikke pirke ham i ørene med q-tips om han har mye ørevoks. Så å få klippet håret helt jevnt var umulig – men til tross, så syns jeg resultatet ble veldig bra! 

Jeg savner så klart det lange håret hans litt. Det er helt syyyykt hvor fort de små vokser! Å klippe av håret han har hatt helt siden han ble født var liksom enda en påminnelse om at han blir større og snart ikke er så liten lenger. You mommies feel me? Ah, den satt langt inne altså, jeg skal innrømme det… Men de må jo klippe seg en gang liksom, og han er jo like nydelig som alltid uansett. <3 

Strikkejakken han har på seg er forresten fra farmor a.k.a “svigermor”. Var den ikke fiiin? 

Håper dere har det fint! Ellers ønsker vi dere alle en super helg <3

2 kommentarer

Siste innlegg