Sykemeldt

Det føles nesten ut som jeg har kastet inn håndkleet. At jeg har gitt opp… Jeg presset meg selv for fort, og endte opp med å krasje. Det er ingen hemmelighet at jeg har slitt en del med psyken i flere år, eller, kanskje det er det for dere nye følgere. Uansett, det er noe jeg har snakket og skrevet litt om, men likevel så har jeg holdt kortene tett til brystet. 

Jeg føler meg mislykket. Hver dag. Selv om jeg vet at det jeg må gjøre nå er å gjøre ting. Ikke isolere meg. For det gjør jeg alltid. Jeg må prøve å komme meg ut, sminke meg, trene, spise riktig – slik at jeg ikke bare blir sittende inne helt til guttene kommer hjem etter barnehage og jobb uten å en gang ha kommet meg ut av senga, og sånn at jeg kan bli bedre. Det kommer til å kreve mer, det vet jeg, og jeg er inne i en prosess nå som jeg har tro på vil hjelpe meg. 

Jeg vet innerst inne at jeg ikke er mislykket, men det er lett å tenke sånn. Alt for lett. Og i det tankemønsteret detter jeg stadig ned i. Jeg vil prøve å være mer åpen om dette, ettersom jeg vet at det er mange som sliter. Hvis du som leser dette har det vanskelig, vit at du ikke er alene. Få gjerne ut tankene dine i kommentarfeltet. Skriv som anonym om du trenger å få utløp et sted. Jeg blir alltid veldig glad når dere kommenterer, og leser alt dere skriver. <3 

4 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg