9 instagram favoritter

For å holde motivasjonen oppe når det kommer til kosthold og trening ser jeg ofte på instagram. Der fins det utallige flotte og inspirerende kontoer som får motivasjonen min til å koke! Her har jeg samlet et par favoritter når det kommer til trenings/fitness kategorien som jeg har lyst til å dele med dere, så kanskje dere finner dere noe ny inspirasjon dere òg. Fortell meg gjerne deres favoritter i kommentarfeltet eller om dere har en fitness instagram selv – så kan det hende jeg finner enda flere! 

@kaliburns – Denne her dama er bare heeelt rå! Også danser hun også – det var sånn jeg fant profilen hennes forresten, og det gjør jo jeg også. Så da følte jeg en slags instant connection og har følgt henne siden. Jeg har sett et par av videoene hennes på youtube og må si at hun virker veldig down to earth og som en snill person. I liiike heeer! 

@pamela_rf – Okei, jeg skjønner ikke at hun her er yngre enn meg. Hun er bare 20 år! 😮 Pamela har jeg faktisk følgt en stund og sett bort fra at hun er drop dead gorgeous så har hun så utrolig mange fine bilder på profilen sin, treningsvideoer og motebilder. Det virker som om hun nettopp har gitt ut en bok også, men jeg tror den bare er på tysk. Skulle ønske den var på engelsk altså, jeg vil haa! 

@linnlowes – Denne profilen stumblet jeg over på youtube for et par dager siden. Det var først treningsvideoene hennes som fikk meg interessert, så måtte jeg følge henne på instagram også! Det at hun er en kreftoverlevende fikk meg enda mer interessert. Hun legger ut progresjonsbilder og treningsvideoer. Gleder meg til å teste ut noen av treningsprogrammene hennes! 

tammyhembrow – #Momgoals. Vet ikke om jeg trenger å si noe mer, haha. Neida, men Tammy har jeg fulgt nesten helt siden jeg startet med instagram og hun er nok en av mine desidert største favoritter. Hun er mamma til to og har mange baller i luften, både med sitt eget selskap, youtube osv. Den rumpa hadde jeg IKKE takket nei til for å si det sånn. 

@malinbjork – Vi var faktisk gravide på likt og det var da jeg begynte å følge henne. Hun begynte å følge meg også! haha starstruck. Jeg syns det er sykt hvor flink og dedikert hun er, og hvordan hun har klart å få kroppen sin sånn etter to svangerskap og så kjapt! Jeg følger henne også på snapchat og hun legger alltid ut masse bra hver dag.

@hannahpolites – Hannah er også en nyydelig mamma og tar bilder på de fineste strendene i verden! Jeg blir rett og slett bare glad av å følge henne og får såå lyst til å reise. Også er hun og datteren bare de søteste da. Hun følger meg tilbake også btw! Sykt. 

@sarahstage – enda en fitnessmom (hehe). Hun er modell tror jeg, og legger ut sykt bra treningsvideoer og bilder av hun og sønnen sammen. Enda en stor favoritt! 

@funkygine – Tar av meg hatten for hun her. Hun er norsk også btw! Og ser jo nesten ut som en kvinnelig Hercules. This girl lifts heavy! På instagramfeeden hennes finner du masse treningsvideoer og inspirerende bilder. Etter å ha lest bloggen hennes litt fikk jeg et utrolig bra inntrykk og kunne relatere meg til henne på mange måter, som f.eks at vi begge er godtegriser, hihi. 

@wholesomedaily – Og til slutt – maaaat! Så mye inspirerende og fargerik mat gjør jo at man får lyst til å spise sunt! Det gjør i alle fall jeg. Jeg elsker når sånne bilder dukker opp i feeden min og spriter den opp med en dæsj med farge. Sunn farge! Haha. 

Hvem er dine instagram favoritter?

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

3 kommentarer

Siste innlegg