DENNE UKENS:

UKENS TANKE:

I det siste har jeg tenkt en del på hvordan det skal bli for Liam å begynne i barnehage. Han var langt i fra klar før han var 1 år, men jeg trodde egentlig at han skulle være det nå, før jeg så hvordan han oppførte seg i helgen da vi var på besøk hos Alexandra. Hun har tre gutter som er veldig aktive og kan være ganske høylytte til tider. De er utrolig sjarmerende da, men Liam hater når andre barn skriker eller gråter og det resulterer i at han begynner å gråte og hyle selv stakkar. <3 Jeg måtte store deler av dagen sitte med han på fanget mens han klamret seg fast og gjemte seg under håret mitt. Han sovnet til og med på meg til slutt, noe han ikke har gjort siden han var 6 måneder! Så da ble jeg litt usikker på alt egentlig. Foreløpig har jeg ikke søkt ham inn fullt i barnehage, og det var kanskje lurt at jeg ikke gjorde det. 

UKENS LÆTTIS:

Jeg har egentlig sett den for mange år siden, men så dukket den nok en gang opp på facebook og jeg og søsteren min har gått og ledd intert og parodiert videoen hele uken. I går da kompisen min Asbjørn var på besøk hos meg så måtte jeg vise den til ham, og jeg er ganske sikker på at han ler enda! Haha.

UKENS BESTE INNKJØP:

Det må være de nye klærne jeg nettopp klikket hjem fra nelly! Guuud det er lenge siden jeg har kjøpt meg nye klær, ass. Trykk HER for linker til klærne. 

UKENS LÅT:

En remix av Ed Sheeran´s låt “Shape of you”. Denne danser vi til på dansingen, og jeg som allerede elsket shape of you fra før, har den nå også i partyformat! Whoop whoop. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Det er enten det innlegget hvor jeg skrev om at folk sa jeg hadde tatt abort som dere kan lese HER, eller det hvor jeg skrev at mammaen min er adoptert, som dere kan lese HER

UKENS ØYEBLIKK:

Da jeg var hos Alexandra og vi fikk besøk av søteste Helena! Hun er også med i gjengen “instamums” på snapchat, og det var kjempekoselig å treffe henne. Mer om treffet vårt kan dere lese HER.

Det var faktisk litt gøy å oppsummere uka på den måten! Er det noe dere syns jeg burde gjøre igjen så blir jeg veldig glad om dere let me know i kommentarfeltet <3 Nyt resten av søndag dere. Klem! 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

4 kommentarer
    1. Alltid spennende med barnehagestart. Det går nok fint, han trenger sikkert litt ekstra tid. Minsten her trengte også det, vi måtte være der mye med henne. Men når hun bare ble trygg gikk alt fint, og nå elsker hun barnehagen 🙂

    2. Jeg synes denne gjengen “instamums” er et skikkelig dårlig konsept. Det er akkurat som en ungdomsskole på Instagram for oss småbarnsforeldre nå. Der folk prøver å komme inn i gjengene deres. Om det er dere, eller bakfasaden eller hva som helst. Det føles ut som om dere “eier” insta og alle de inspokontoene også for de deler bare bilder fra samme personer hele tiden!! Vær så snill å vær litt mer åpne for alle.

Siste innlegg