EN RAR DRØM + INSTAMUMS TREFF!

Av en eller merkelig grunn kjennes det nesten ut som om jeg er fyllesyk i dag, uten at jeg har drukket alkohol på over en måned. Rart. Jeg var oppe sent i går da jeg hadde besøk av en kompis og fikk sove lenge i dag ettersom det var K sin tur å stå opp med Liam, så det kan sikkert være så lite som det – at døgnrytmen min ble snudd litt på hodet? Ikke vet jeg.

Jeg hadde også noen syke drømmer i natt. Jeg drømte at jeg var på barseltreff også skulle vi forflytte oss til et annet sted. Jeg var visst den som skulle kjøre alle babyene i bilen min (?) som var en minibuss, med fullt av baby-seter baki…. Så, der kjørte jeg, i noe som føltes ut som EVIGHET og kom aldri frem. Til slutt begynte jeg å få panikk over hva de andre mødrene tenkte om meg – jeg følte jo at jeg kidnappet babyene deres! Men jeg fant legit ikke fram liksom! Og når man drømmer så tenker man jo alt annet enn logisk, så jeg brukte verken mobilen eller GPS for å finne fram eller til å gi beskjed. Haha, huff. Men kan dette bety noe liksom? Er det noen av dere som kan tyde drømmer så må dere bare let me know hva denne rare drømmen her betyr. 

I går var jeg hos Alexandra og der fikk vi besøk av søteste Helena! Helena er også en av personene bak “instamums” på snapchat som sikkert flere av dere følger oss på, eller, hun var faktisk den som kom på hele konseptet med instamums, flink! Vi hadde egentlig planlagt å møte hverandre på Leos Lekeland, men verken Liam eller jeg var helt i form, derfor passet det bedre at hun kom innom hos Alex, så fikk de møtt hverandre også. 🙂 Jeg og Helena haaar faktisk møtt hverandre før. Vi gikk på samme skole – hun gikk på 1 vgs da jeg gikk i 10-ende, og begge skolene var liksom to i èn. Vi snakket aldri mye med hverandre, men møttes bare et par ganger gjennom felles venner. 

Treffet var superkoselig, og når man snakker med noen så ofte gjennom nett så er det nesten garantert at man kommer overens i virkeligheten også. Oliver har jeg aldri hilst på før men for en herlig liten type! Og Helena var kjempekoselig. Samtalen gikk i et fra hun kom til de dro for å si det sånn. Hihi. Håper vi treffes igjen om ikke så alt for lenge. ♥

Lik Facebook siden min HER for flere oppdateringer! 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

2 kommentarer

Siste innlegg