10 ting du ikke visste om Liam

♥  Han er verdens blideste gutt så lenge han ikke er trøtt eller sulten.

♥  Han eeeeelsker melk – og da mener jeg virkelig elsker! Han må ha det når han skal sovne og han må ha det om han våkner på natta. Det er veldig sjelden det ikke funker å legge ham om vi legger ham med en flaske melk. Han sover stort sett gjennom hele natta. 

♥  Han er alltid rolig når vi kjører bil. (Så lenge alle behovene er dekket selvsagt). Han sitter bare baki der og kikker fascinert ut vinduet, og sovner om vi har kjørt lenge nok. Bilen har alltid vært et sted hvor han har roet seg, og da han var nyfødt og slet veldig med å sovne uten meg så tydde vi til et par bilturer noen ganger for å få ham til å sovne.

♥  Han har ikke begynt å snakke enda, men sier” DER, DER, DER DER, EH DER, EH DER!! Mens han peker i forskjellige retninger hele dagen lang <3

♥  Han elsker å gå ute og kikke på ting, da storkoser han seg og har det største smilet om munnen.

♥  Favorittlekene hans er biler, og jeg syns det er så fascinerende at han har funnet det ut helt selv! Alt som har hjul sitter han og kjører fram og tilbake, og legger også ofte ting oppå kjøretøyene før han sveiper dem over gulvene. Han sier også mye broom….brooom… 

♥  Han er veldig mammadalt, og dalter alltid etter meg rundt i hele leiligheten, det er så søtt <3

♥  Bare jeg nærmer meg kjøkkenet får han øye på meg og spurter bort for å henge og klage på føttene mine. Han er en matmons og skal ha alt jeg skal ha når jeg lager mat. 

♥  Han liker ALL slags mat. Eller, middag er han ikke så stor fan av men han åpner munnen til ALT og spiser i alle fall litt av det. Sitron kan han spise uten å rynke nesen sin en gang liksom. Han liker det! 

♥  Han stapper ALT i munnen….. Ladere, gamle matrester, kattebæsj…. You name it. 

Lik Facebook siden min HER for å få med deg når det blir publisert nye innlegg på bloggen! 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

3 kommentarer

Siste innlegg