MAMMAEN MIN ER ADOPTERT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Annonselenker) T-skjorte HER Adidas leggings HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine mammaen og søsteren min <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå var det lenge siden vi hadde hatt en skikkelig jentekveld sammen. Ingen av oss har bodd i samme hus på mange år, derfor ser vi hverandre kanskje bare et par ganger i uken. De siste årene før jeg offisielt flyttet ut på egenhånd bodde jeg litt rundt forbi eller hos far – så sånne kvelder er viktig en gang i blant.

Mor bestilte kinamat til alle tre – jeg pleier alltid å ha frityrstekt kylling i peanøttsaus! YUM, også så vi litt på tv, og spilte Pokèmon da, eller, mor spilte et eller annet spill på pcen. Eplet faller ikke langt fra treet i alle fall! Hoho. Jeg og søsteren min reiste også på besøk til farmor som havnet på en sykehusavdeling rett etter begravelsen til farfar, for å se hvordan det gikk med henne, før vi etter ca halvannen time kjørte tilbake til mor igjen.

Da vi kom tilbake til mor ble vi sittende å snakke om alt og ingenting. Min tøffe fortid, vanskelige ting søsteren min har gått gjennom, og mamma sin tøffe fortid. Visste dere forresten at mammaen min er adoptert? Tror ikke jeg har nevnt det før. Jeg spurte henne om hun kanskje ville være med på en video der hvor vi snakket litt mer om det, for det har definitivt påvirket oss som familie, og det kan jo være noen av dere som har vært i samme situasjon? Jeg syns i alle fall det er veldig interessant å se videoer hvor andre blotter seg og åpner seg helt til sitt mest sårbare, for da får man liksom blitt kjent med dem på et nytt nivå. Så vi får se hva vi får til. 🙂 Hadde det vært interessant tror dere?

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

4 kommentarer
  1. Åå, nam. Jeg ble sulten da jeg så bildet av maten. 🙂 Fint innlegg. Hadde vært spennende å høre mer om opplevelsene til din mamma som adoptert.

  2. Ja hadde vært inntresangt🙂 har et par spørsmål: 1. Hvor er hun adobtert fra? Hvilket land?
   2. Hvor gammel var hun da ho ble adobtert?
   3. Vet hun hvem som er biologiske foreldrene?
   4. Har hun kontakt med de?
   5. Har hun søsken? Vist det har dere kontakt med de?

  3. Hvordan er leggingsen i størrelse? Har så lyst å kjøpe meg en slik🙂🙂

Siste innlegg