43 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hva har du på deg nå? En svær rosa hettegenser fra h&m og en adidas tights med en fersk fargeflekk på. Rip.. 🙁 

2. Har du noen gang vært forelsket? Ja.

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Ja. Selv om jeg var veldig ung så vil jeg kategorisere det som det. 

4. Hvor høy er du? 167,5 cm. 

5. Hva var det siste du spiste? Nøtter hos moren min. 

6. Hva var det siste du drakk? Pepsi max – Shh… Jeg vet jeg sluttet å drikke det! Men nå drikker jeg det i helgene eller når jeg er syk. Er langt i fra like avhengig  som før lenger. 🙂 

7. Er det noen du savner? Rart som det høres ut, så savner jeg litt å være gravid – det er det mest spesielle jeg noen sinne har opplevd! 

8. Svart eller hvit? Hvit. Elsker det lyse. 

9. Favoritt tv-show? Alt av trash-tv! Elsker å se folk dumme seg ut på tv, haha. 

10. Favoritt artist? Jeg har faktisk ingen favoritter all around, men om det kommer til musikken så syns jeg Ariana Grande faktisk. Syns hun er dødspen også da, men har jo sett litt i media at hun visstnok skal være litt diva? Men, man skal jo ikke tro på alt man leser. Camila Cabello syns jeg også har helt syyyyk stemme. Okay, kan jo ikke utelate Beyonce da, og Ed Sheeran! Nei dette ble for vanskelig. 

11. Har du piercing? Ikke nå lenger! Jeg hadde frem til jeg var et stykke på vei i graviditeten, så tok jeg den ut sånn at hullet ikke skulle revne når magen ble større.

12. Hva er din favorittsang? Akkurat nå er det “Issues” av Julia Michaels.

13. Hvor gammel er du? 22 år! Kan nesten ikke tro det. Føler meg enda som 18. 

14. Stjernetegn? Vannmannen. 

15. Hva ser du etter i en livspartner? En jeg kan stole på, ha det gøy med og som tar godt vare på meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16. Favorittantrekk? Et kult sportsantrekk! 

17. Favoritt skuespiller? Melissa Mccarthy! Om jeg ser en film hun er med i velger jeg den uten å blunke bare fordi hun er så SINNSYKT morsom. Blir aldri lei av den dama, ass. 

18. Favorittfarge? Hvit, lyserosa, grå og nude.

19. Høy eller lav musikk? Høy. Alltid. Kai tror jeg har problemer med hørselen fordi jeg alltid har på så høy lyd på alt. Faren min fikk meg faktisk til å ta en hørselstest da jeg var yngre – but nope! Ingen problemer med hørselen her i gården du! 

20. Hvor drar du når du er trist? På soverommet. Stikker ikke i fra babyen min. 

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? En halvtime kanskje? Om jeg skal vaske håret bruker jeg alltid opp alt varmtvannet, og Kai holder på å klikkeee på meg, haha. Jeg skal først ta i sjampo, så sølvsjampo, så hårkur også balsam. Samtidig som hårkuren er i barberer jeg meg om det trengs, vasker meg upstairs aand downstairs – og ja, slapper av. Så begynner plutselig vannet og bli kaldt så må jeg skyndte meg å skylle ut balsamen. Vi skulle hatt større varmtvannstank.

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Det er ikke lenge. Jeg går som regel i joggebukse og uten sminke om jeg bare skal være hjemme en dag. Men om jeg skal gjøre meg klar og har dårlig tid klarer jeg HELT SERR gjøre både meg og Liam klar på 10 min. Kan være vi glemmer noe da men vi overlever som regel. 😉 

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Jeg har smacka til en dude i trynet en gang på fest. Skikkelig hardt også, sånn at jeg tror han hadde merke etter handa mi dagen etter. Han fortjente det. 

24. Hva fanger din oppmerksomhet? Genuint snille folk. I en verden med så mange falske personer er det en sjelden vare for tiden. 

25. Hva irriterer deg mest? Folk som er usikre på seg selv og hakker ned på andre. Get a life liksom. 

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? En krangel jeg og Kai hadde i helgen.

27. Når sa du at du elsket noen sist? Akkurat nå. 

28. Hvilken bok var den siste du leste?  Jeg leser ikke så mange bøker, føler aldri jeg får tid! Men tror det var Miss independent av Eirin Kristiansen. Fikk en skikkelig god følelse av den boka.

29. Favorittmat? Tacoooo! 

30. Hvilken serie så du sist? Jane the virgin.

31. Hvem snakket du med sist? Mor. 

32. Hvilken film var den siste du så? Passengers. AHH, så bra! 

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Hele USA egentlig. Det er så mange steder jeg vil besøke der: California, Arizona, Washington, Las Vegas, New York, Hawaii. Det er min aller største drøm å reise dit. 

34. Hvor var du sist på reise? Tyrkia med søsteren min for to år siden! Good times 😀

35. Hvilken sport gjorde du sist? Jeg har nylig begynt på hiphop/street dans faktisk! Jeg danset mye før og er så glad for at jeg har funnet tilbake til det igjen. Det gir meg en stor glede i hverdagen. 

36. Når kysset du noen sist? I dag tidlig, før jeg slapp av K på jobb. I rett før klokken 08. 

37. Når ble du sist fornærmet? Før så tok jeg til meg absolutt alt, og ble generelt veldig lett fornærmet. Mens nå bryr jeg meg utrolig lite om andre sine meninger. Jeg er trygg på meg selv og lever mitt eget liv. Folk kan mene hva de vil 🙂 

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Sjokolade aaaall the way. 

39. Er foreldrene dine gift eller skilt? De har vært skilt siden jeg var 6 år.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Perleøredobber, eller et sølvsmykke med diamant jeg fikk av K den første julen vi var sammen. 

41. Har du et crush? Paul Walker! </3 

42. Når var du med noen sist? Nå nettopp. Jeg var borte hos mor og leverte Liam der for et par timer. 🙂 

43. Har du en frykt? Mordere og voldtektsmenn. Jeg går aldri ute alene og om jeg må så ringer jeg alltid K og beskriver omgivelsene mine som om han skulle vært der selv. Jeg har også en stor frykt for pedofile når det kommer til barnet mitt. Med alt det syke man ser i media den dag i dag så er det søren meg ikke rart man blir redd. Slike folk burde bare blitt put down, kastrert og eller tvangsinnlagt på en instutisjon for evig og alltid eller til de hadde blitt “kurert” etter min mening. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

5 kommentarer

Siste innlegg