GJESTEINNLEGG: Hvordan det er å være bestevennen til Annelin

Gjesteinnlegg av Alexandra

Å være bestevennen til Annelin er nesten som å være bestevenn med meg selv, for vi er så like på så mange områder. Derfor kan det noen ganger, obviously, være ganske frustrerende å være bestevennen til Annelin også. Nettopp fordi begge to er like stae og har like sterke meninger. Det kan fort bli diskusjoner dersom vi er uenig om noe vi brenner for. Men allikevel er det veldig givende å ha en venninne som er så lik seg selv. Av og til glemmer vi ut hvem som faktisk er i et forhold, Annelin og Kai eller jeg og Annelin. Ofte kan vi dele litt for mye med hverandre virker det som, men det er ingen som kjenner meg bedre enn Annelin – til tross for at vi bare har vært venner i rett over ett år. Men her er et par punkt om hvordan det faktisk er å være bestevennen til Annelin;

♥ Selv om Annelin er en av de smarteste personene jeg kjenner (ja hun er faktisk drit smart…), så har hun noen øyeblikk hvor hun er veldig vimsete. Sånn som for eksempel når hun er på besøk her med hennes Liam og de skal pakke sammen for å dra igjen – da skifter hun som regel bleie på han. Etter at hun har gått ligger bleia på stuebordet mitt… Thanks…

♥ Annelin sier det hun mener, både på godt og vondt. Jeg tror ikke jeg kjenner noen som er mer ærlig enn henne, og hvis jeg spør henne om meningen hennes får jeg jammen høre det fra levra. Hun sier det man ikke alltid gjerne vil høre, men det som faktisk er sant, and that’s what best friends do. <3

♥ Jeg trodde jeg var en av verdens mest ubesluttsomme personer, men Annelin er faktisk nesten like ubesluttsom som meg og trenger alltid en second opinion på f.eks hvilket bilde/filter hun skal legge ut/bruke på Instagram.

♥ Har du valgt å være venn med Annelin kan du bare glemme å vinne en diskusjon. Hun diskuterer aldri med mindre hun vet med sikkerhet at hun har rett, og da er slaget tapt før det i det hele tatt har begynt. Jeg orker derfor aldri å diskutere med henne, haha.

♥ Konfronterer jeg henne med noe hun ikke liker kan hun bli skikkelig sint på meg… Hun har jo alltid rett, men hvis jeg har et poeng i noe lar hun bare være å svare slik at det ikke blir til en diskusjon, ergo; hun diskuterer aldri med mindre hun vet at hun har rett.

♥ Jeg føler egentlig at jeg er søsteren hennes, både fordi jeg faktisk er med hennes virkelig søster, og digger henne like mye, og fordi vi deler alt og snakker ssammen om alt. Så og si alle avgjørelser jeg tar går først en runde gjennom Annelin for “godkjenning”.

♥ Annelin har en hukommelse som en elefant. Skylder jeg henne penger eller omvendt vet jeg at hun har kontroll på det, så jeg slipper å gå rundt å huske på alt og sløse min hukommelse (som ikke er like stor som hennes) på det.

♥ Når jeg og Annelin er ute på shopping er vi hverandres verste fiende som oppfordrer den andre til å kjøpe alt den andre står i tvil om å kjøpe. Vi er ikke flinke til å spare noen av oss, for å si det sånn.

♥ Annelin er ekstremt ambisiøs og vi snakker ofte om hvordan våre fremtidige villaer skal se ut når vi en gang tjener så godt at vi kan kjøpe de.

♥ Alt Annelin gjør skal være 100% perfekt. Hun leter alltid etter feil på ting hun selv gjør og trenger alltid tilsnakk når ting faktisk er perfekt når hun påstår noe annet. Da kan jeg kjefte litt på henne og si at hun må slutte å være så perfeksjonist (sier perfeksjonisten selv…).

♥ Annelin er så inni helsikkens effektiv. Sier hun at hun skal gjøre noe er hun ferdig før vi har snakket ferdig på FaceTime. Alt går så sinnsykt kjapt med henne, mens jeg derimot bruker evig lang tid på alt jeg gjør.

♥ Når Annelin skal ta seg en fest er det ikke mye hun trenger, kan du trygt si. Hun er good to go etter 2 drinker, no kidding! Når hun er ute er hun super happy når hun er ute og er en vill danseløve, så lenge hun ikke bikker over (som også har skjedd et par ganger).

♥ Det går virkelig ikke bra om jeg og Annelin skal spille brettspill sammen. Jeg vet faktisk ikke hvem av oss som er den dårligste taperen, men hver gang vi har spilt har vi faktisk begynt å krangle og må pakke det bort før hele kvelden blir ødelagt for alle parter, haha!

♥ Det siste jeg vil ta med er at hun er veldig snill og tenker alltid på alle andre og hvordan andre har det. Hun er en av mine største støttespillere og er der for meg gjennom alt.  Jeg har aldri kranglet mer med en venninne enn henne, men jeg har heller aldri vært SÅ close til en venninne som henne heller. Hun er blitt en del av meg, og klisjé som det er; jeg vet ikke hvordan en hverdag uten henne ville sett ut lenger. Babe, I love you big time! ♥

3 kommentarer
  1. Åå, så hyggelig innlegg. Skulle ønske jeg kunne bli bedre kjent med Annelin selv, hun virker som en utrolig herlig person, og ikke minst er hun en fantastisk mor for Liam <3

  2. Va ett så nydelig innlegg at eg bare måtte kommentera!
   Kjenne deg ikke så godt etter et halvt år på FI, men du e som de beskrive her. Synd du ikke fikk d så bra itte eg dro, men eg sko virkelig ønskt me kunne hatt bedre kontakt. Du e ei jordnær å ambisiøs dama Annelin! Stolt øve ka du har fått t! Du va der eg e den dag i dag, du e min motivasjon!
   Takk t deg!
   Mvh Julie modo vågen 2015

Siste innlegg