Liam 1 år – UPDATE

I morgen er det faktisk hele 1 måned siden Liam ble 1 år! Men jeg har jo enda ikke postet noen 1-års oppdatering, så det tenkte jeg og gjøre nå.

1-års-bilder av Siri Frøiland // www.fotografsirifroiland.no

På 1-års kontrollen veide han 11,356kg og var 86cm – som vil si at han er en stor og god gutt! Han bruker minimum størrelse 86 så som tilsvarer 1,5 år, og om jeg kjøper nye klær til ham kjøper jeg kun i størrelse 92 som er 2 år. Han går uten problem nå og løper nesten, han har nettopp begynt og peke og han har fått skikkelig sansen for biler!

Han elsker biler og går rundt og lager en supersøt brom broom-lyd bare han ser en. Det er såå søtt! <3 Jeg vet ikke om jeg har nevnt det her tidligere men egentlig så har han har kun likt å se på et program som heter vennebyen på tv, men nå i det siste så har han også begynt og like teletubbiene! Jeg elsket det selv da jeg var liten, og jeg må innrømme at jeg syns det er litt kult å se at sønnen min liker det også. 

Vi ser faktisk mange likhetstrekk mellom meg og Liam, og foreløpig er han nok mest lik meg, både utseendemessig og personlighetsmessig. Men det kan jo forandre seg da. Han sier “babba” og har sagt mamma kun et par ganger. Jeg gleder meg til å høre ham si det mer! Han utvikler seg med stormskritt og vi elsker å se at personligheten hans stadig former seg og at han utvikler seg mer og mer til å bli sin egen person. Men det går litt for fort altså, det er det ikke og legge skjul på. ♥

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

1 kommentar

Siste innlegg