Kai sin reaksjon på graviditeten

Jeg har fått en del spørsmål opp gjennom hvordan Kai reagerte på graviditeten med Liam, (nei jeg er IKKE gravid igjen, chill! haha) – så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om det nå. 

Vi hadde begge blitt enige om at vi ville ha barn. Jeg hadde hatt uteblitt menstruasjon men allerede tatt en test som viste et negativt resultat. Jeg hadde ikke og har egentlig aldri hatt noen spesiell kontroll på menstruasjonen min, da jeg har mistet den når jeg har gått på diverse prevensjonsmidler opp gjennom årene. Men jeg følte uansett at det var lenge siden jeg hadde hatt det sist og begynte derfor å bli litt små-bekymret. 

Jeg ventet et par dager til etter den første negative testen før jeg prøvde en gang til. Denne tok jeg på morgenen for da er urinen mest konsentrert (TMI eller? haha), men ja, jeg tok den og ventet så de pinefulle lange minuttene før resultatet ble klart. 

Jeg vet ikke om det bare var meg (kan godt hende), men jeg følte det tok mye lengre enn 3-5 minutter før jeg så noen streker på testen. Jeg husker at jeg satt med døra åpen inn til toalettet og ropte frustrert etter Kai: “Kæ søren så feile! Eg har ikke hatt mensen og eg e tydeligvis ikkje gravide! E eg sjuge eller noge??”. Men så, plutselig… Der kom det to svake streker opp på displayet. Jeg ble målløs, før jeg så kom med et høylytt gjesp og skrek etter Kai igjen “Kai!!! DEN E POSITIV!”. 

Kai sin reaksjon: “Hehe, jaaaaa” med en ironisk tone. Sikkert litt min egen feil da jeg har tullet med det såå mange ganger helt siden vi først ble kjærester egentlig, men han reiste seg ikke fra sofaen en gang liksom! Jeg fortsatte litt hysterisk, overlykkelig og hylte at det var sant og at han måtte komme og se. “Pshhhh… Yeah right”, fortsatte han. Han reiste seg til slutt, kom bort og fikk den positive testen i handa. 

Målløs. Det var det han ble. Og, det samme var han i hele 3 dager etterpå. Jeg har spurt han hva han tenkte i ettertid for jeg var jo helt i 100 mens han, han var helt i sin egen verden. Han har sagt at han ikke helt vet hva han tenkte på de 3 dagene, haha, men det er helt greit. Jeg tror nok jeg var gira nok for oss begge, og neste gang er jeg sikker på at han får en bedre reaksjon da han vet hva han går til og hvor fantastisk det er å bli forelder. Han ble jo selvsagt mer og mer gira ettersom tiden gikk, når magen begynte og vokse, vi fikk se nurket vårt på ultralyd og vi kunne kjenne sparkene. Og det tror jeg kan være helt normalt. Det er ikke alle kommende fedre som reagerer like tårevått og emosjonelt som de facebook og youtube-filmene man stadig kommer over. 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

0 kommentarer

Siste innlegg