10 rare fakta om meg

1. Jeg hater å fjerne sminken, det er så utrolig tiltak! Men jeg må jo gjøre det for jeg vil ikke at huden skal bli verre enn den allerede er. 

2. Jeg klarer ikke å spise uten å se på noe. Tv, serie, youtube, you name it. Om noen prøver å ringe meg mens jeg spiser og har me-timen min, så tar jeg ikke telefonen. Da spiser jeg og ser på tv og hater å bli avbrutt. Men, jeg er ikke helt crazy ass… jeg tar tlf om jeg sitter på do og driter. Der kan jeg jo sitte halve dagen og finne på mye rart bare jeg har mobilen med meg.

3. Når jeg reiser ut til venner og familie glemmer jeg nesten alltid å ta med bleier! Ikke til meg selv da selvfølgelig, men til Liam for de som ikke skjønte det. 

4. Jeg er en veldig åpen og ærlig person som enkel å snakke med. Men de dypeste følelsene mine holder jeg som regel for meg selv helt til det blir for mye og alt bare kommer ut på en gang. Ikke en bra egenskap…

5. Jeg elsker å spille spill! Akkurat nå er jeg superhekta på Dragonvale som jeg spiller på iphonen. Har egentlig spilt det av og på i fem år, men det blir bare bedre og bedre!

6. Jeg har lyst på mange barn. Kan godt ha en til her hvor vi bor nå men det blir nok ikke flere før vi har fått oppgradert.

7. Jeg og samboeren min kjøpte vår første leilighet i fjor når vi var 21 og 22 år gamle! Det syns jeg det er lov til å være stolt av.

8. Jeg har atopisk eksem og har hatt det hele livet.

9. Jeg er veldig opptatt av at ting skal være rettferdig.

10. Men jeg føler meg ofte også ikke god nok og at jeg ikke får til å for eksempel blogge – selv om jeg egentlig vet det er noe alle får til om de bare vil. 

mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

3 kommentarer

Siste innlegg