My little piece of magic + nye babyklær

i samarbeid med jollyroom.no

Mini A Ture pysj HER  ♥

I dag så har vi bare tatt hele dagen helt med ro. Eller, vi gjør vell egentlig alltid det siden jeg er hjemme i mammaperm, men de siste dagene har nok kanskje vært litt mer stress da jeg har hatt Liam hele dagene alene, mens K har ligget strak ut i senga hele døgnet med spysyken og eller andre plager. Han var bedre i går, men i dag så var han plutselig dårlig igjen… Jeg våknet også av at hele senga til Liam var helt brun av bæsj, og K har magevondt, så etter å ha vært hos legen i dag var hun ganske sikker på at de hadde nogenlunde det samme viruset. Det tar på være alenemamma når en ikke er vandt til det altså! Haha. Men neida det har gått helt fint, bortsett fra at jeg ikke har orket å rydde noe spesielt da, så nå ser det helt bomba ut her. Men sånn er det bare noen ganger, jeg orker ikke å stresse. 

De siste dagene har Liam kun hatt på seg pysj hele dagen, siden ingen av oss egentlig har vært så mye utav huset, hehe. Både pysjen som dere ser over og den som er på bildet rett under kom sammen i en pakke fra jollyroom for litt siden. Begge eutrolig myke og gode i stoffet og kjennes ut til å være av veldig god kvalitet. 

Mummitrollet pysj HER  

Tiger bodysuit HER  ♥

Ellers kom det en hel del med andre fine ting også! Jeg bestilte i litt store størrelser sånn at han har litt å gå på. Bubban min bruker jo søren meg størresle 86 nå, som er 1 og et halvt år +, og deeet er ikke alltid alt for stort liksom. Store gutten min <3

Utedress HER // Støvler HER // Mørkegrå bodysuit HER // Lysegrå bodysuit HER  ♥

Mummitrolletpysj HER // Mummitrollet bukse HER // Blå genser HER // Grå body HER  ♥

Også har vi også denne super myke, gode og tykke heldressen fra Ebbe. I looove it! Dere finner den HER. ♥

Nå skal jeg og K straks sette på en julefilm. Det er litt mangel av julestemning her i hus så nå kjenner jeg at vi må ta et tak! Hater at den magien en kjente på som liten forsvinner mer og mer hvert år. Noen som kjenner seg igjen? 

FØLG FACEBOOKGRUPPEN MIN HER FOR FLERE OPP FLERE OPPDATERINGER. 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

0 kommentarer

Siste innlegg