Før og etter filler i leppene

sponset behandling

På tirsdag var jeg på bewell klinikken på bystasjonen Sandnes og fylte på leppene mine hos Dr. Rolah Osman. Hun er bare såå flink og ikke minst super hyggelig! Jeg hadde faktisk Liam med denne gangen, ettersom Kai lå hjemme med spysyken og jeg ikke klarte å få tak i barnevakt i siste liten. Selv om han selvfølgelig skulle begynne å hyle og skrike når hun begynte behandlingen, opptrådte hun på en rolig og profesjonell måte og fikk meg til å føle meg velkommen, selv om det plutselig ble veldig høylytt inne i rommet. Det syns jeg var kjempebra.

Jeg hadde litt igjen i leppene mine fra en tidligere behandling, men denne gangen fylte hun på litt mer på sidene slik at ikke bare fikk volum på toppen av leppene. Jeg er utrolig fornøyd, og elsker leppene mine sånn som de er nå! Hun hører liksom på ønskene dine og gjør det beste hun kan for at en blir fornøyd. De ser fortsatt naturlige ut selv om jeg har jukset litt da. Det var også mye vondere denne gangen, men jeg tror jeg hadde tannlegebedøvelse sist gang, så det kan ha noe med det å gjøre. Jeg fylte i 0,5 ml hyaluronsyre (Revanesse), men som sagt så hadde jeg litt igjen i leppene mine fra en tidligere behandling.

Nå får dere 10% rabatt om dere nevner navnet mitt “ANNELIN”  på alle behandlinger hos Dr Rolah ut hele desember. Jeg fikk også med meg boken som Dr Rolah selv har skrevet om fin hud. Denne passer jo perfekt for meg, hehe. Den må jeg vise dere senere 🙂 

Her ser dere bilde av hvordan leppene mine var i mars, og sånn de ser ut nå. Jeg har bare blitt “litt” bedre å redigere bildene mine, haha, og syns personlig det ser mye bedre ut nå. Jeg har nesten ingen filler i underleppen, den er bare naturlig stor i forhold til overleppen. 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER – FOR FLERE OPPDATERINGER <3

4 kommentarer

Siste innlegg