Gratulerer med 23-årsdagen

I dag fyller min kjære gode, irriterende, snille, bestevenn av en hubby 23 år! (haha ja vi er der nå liksom). OMG! dere… Jeg skrev faktisk 22 år her først. Er det mulig! Nå har jeg kjent deg siden du var 16 år, rene guttungen jo, og gu av meg som tiden har flydd!

Jeg husker det som om det var i går at vi gikk de lange gå-turene hjem fra husene til foreldrene våre, som på den tid bodde på hver sin kant av tettstedet vårt. Du måtte alltid følge meg hjem fordi jeg var redd for å gå alene ute i mørket, og gikk gjerne i 40 minutt frem og tilbake bare sånn at jeg skulle føle meg trygg.

Jeg husker spesielt godt den ene turen, når vi gikk sammen alene i den krumme snøen som nettopp hadde lagt seg på bakken. Det var helt mørkt ute, rundt klokken 12 på natten. Det var vinterstid, desember, og ikke et menneske i sikte så langt øyet kunne se. Vi hadde vært hos deg, sammen med flere folk. De skulle sove hos deg, men likevel valgte du å følge meg hjem slik at jeg ikke måtte gå alene. Vi tok snarveien gjennom skogen som lå rett utenfor faren min sitt hus. Jeg husker at jeg var livredd… Det var du tok handa mi, og vi holdt hender for første gang. 

Da vi kom frem var det plutselig vanskelig å si hade. Du ble med meg opp på pikerommet mitt, og det var da du kysset meg for første gang. Jeg husker det som om det var i går… Nå, nesten 6 år senere, one baby and four animals later, gjennom oppturer og noen hinsides nedturer, er jeg ikke forelsket lengre, men jeg elsker deg. Og jeg er utrolig glad for at du er i mitt liv, og for at du er den du er. For at du er en så flink pappa, for at du støtter meg og for at du alltid prøver. Selv om du går meg på nervene noen (ofte), ganger. Men det gjør vell alle som man er glad i og trygg på tenker jeg. 

I LOVE YOU. Gratulerer med 23 år-dagen baby <3 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

7 kommentarer

Siste innlegg