Christmas came early…

Akkurat nå føler jeg det ser ut som en liten mini-lekebutikk her hjemme! Liam har fått tilsendt en hel haug av nye leker fra jollyroom.no – noe av det er også gaver vi skal gi bort på jul, men mer enn det kan jeg ikke røpe 😉 Jeg tror det er mange kjekke leker her som Liam kommer til å få masse glede av! Selv om ikke alle er helt passelige for alderen hans akkurat nå, sånn som duploen for eksempel, kan han fortsatt ha det morro med alle de forskjellige fargene og fasongene frem til han faktisk forstår hvordan han skal bygge selv.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror nesten mammaen syns det er kjekkere med duploen akkurat nå faktisk! hehe. Det første vi gjorde i dag var å åpne den største duplo-pakken og bygge det ferdig. Jeg lekte mye med duplo selv når jeg var liten, så å sitte å bygge det nå bringer tilbake så mange gode barndomsminner og er bare super koselig! Og er ikke det her bare den søteste duplo-pakken ever? Ja, jeg blir faktisk så begeistret duplo, haha. Vi fikk også et mikkemus duplo sett og et gårdssett. Gårdssettet kan han bruke fra han er 1 og et halvt år som faktisk ikke er sånn kjempelenge til! Men som sagt så kommer vi nok til å bygge alle selv om de egentlig er fra 2 år og oppover, men samtidig være obs på alle de små delene som babyer ofte har lyst til å tygge på 😉 

Duplosettet vi bygde i dag. Må seriøst være det søteste duplosettet jeg noen gang har sett tror jeg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

● Duplo skogsett 

● Badehåndkle, Ryggsekk, Barneservise 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blant lekene var det også mange musikk og lekeinstrumenter, som lager lyd om man trykker på forskjellige knapper. Liam liker musikk veldig godt, han danser ikke ennå men han kommer alltid med det største gliset om han hører en rytme. Og de fleste barn syns jo og det er kjekt å trykke eller slå på ting! Spesielt slå, haha. Enda kjekkere er jo det når det faktisk kommer lyd utav de. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

● Bamsepiano, Geometrisk puslespill, Skilpadde, Blå bilnøkler, Krabbe, Trompet, Grønne Bilnøkler 

● Duplo skogsett, Mikkemus duploDuplo gårdssett, Havdyr puslespill, Dinosaur puslespill, Gårdsdyr puslespillFamilie Racket sett, Lego advanced prototype, Lego Eclipe Fighter 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

● Bankebrett, Treklosser Dyrehage 

Alle disse gavene gjør seg jo også til supre julegaver til små barn 🙂 Jeg har funnet mange julegaver på jollyroom i år som jeg gleder meg til å gi bort til noen heldige små. Nå er det jo også blackweek på jollyroom hvor dere kan finne uttallige gode tilbud og sikre dere mange flotte julegaver til en billig pris! Åå… nå kribler det i magen her! Neste måned er det jul! 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #jul #julegaver  

3 kommentarer
  1. Gud for en nydelig å fantastisk gutt dere har, og han er blitt så stor <3
   Blir virkelig baby syk her jeg sitter 🙂
   Han kan virkelig sjarmere jentene bare av å se på bilder ^^
   Kos dere masse videre <3

  2. Så mykje fint! Og spesielt Duplo-setta. Digga å leike med Duplo som barn, og liker godt å bygge med ungane på jobb 🙂

Siste innlegg