På tide å barnesikre hjemmet!

Nå har vi (for lengst) kommet til det punktet der vi er nødt til å begynne å barnesikre her hjemme. Liam krabber jo overalt der hvor han ikke har lov, så for å kunne slappe litt mer av i mamma-sjela så tenker jeg at dette var på tide nå, haha. 

For litt siden fikk vi en sikkerhetspakke fra jollyroom i posten, og den inneholder egentlig alt man trenger. I pakken finner du stikkontaktssikring, hjørnebeskyttere, sklimatte til å ha i badekar/dusj, dørstopper, skaplås, skapsperrer, skapsperrer til hjørneskap og et eget sikkerhetssett til baby. I tillegg så får du også med en romdeler som du kan skru fast i veggen, men vi fant ut at vi ikke hadde bruk for vår allikevel, derfor sparer vi den til vi får kjøpt oss noe større en gang i fremtiden. 🙂 Under her kan dere se de tingene man får i pakken bortsett fra romdeleren: 

In action…. Setter på stikkontaktsikringen – som faktisk var ganske lett. Ikke noe kompliserte greier altså. Bare å stikke den inn i stikkontakten, så følger det med en slags plastdings som man skal bruke for å ta den ut igjen. 

Sånn ser det ut med og uten:

Må også vise dere denne hoppehuska vi også har fått fra jollyroom. Utrolig grei å ha når man trenger litt avlastning, pluss at Liam syns den er ganske morsom. Alt han vil er jo opp og stå nå, farmoren han var sikker på at han kom til å gå før jul, altså da han er under et år. Blir spennende å se! 🙂 Hoppehusken var visst utsolgt i svart, men dere finner den i rød og blå HER til halv pris! 

Finingen min <3

Akkurat nå så are you guys in for a real treat! Sikkerhetspakken fra jollyroom er nemlig nedsett til hele 56% rabatt! Den koster egentlig 2287,- men er nå på tilbud til kun 999,-. Dere finner den HER

Nå er vi straks på vei for 9-månederskontroll med Liam. GIr dere en liten oppdatering senere. Ønsker dere en nydelig mandag!

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

7 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg