VLOG :: Høst Familie Photoshoot

Hola fininger! I går var jeg, Kai og Liam og hadde en høstlig familie fotografering med flinkeste Siri Frøiland i Kleppelundeskogen på Klepp. Siri er virkelig en av de beste fotografene jeg vet om her i Rogaland-området, – det var forresten hun som kom hjem til oss og tok nyfødtbildene av Liam! Hun lar oss liksom alltid styre litt som vi vil, også ender vi alltid opp med en hel haug av fine bilder! Prisene hennes er også mye bedre enn det i alle fall jeg har funnet hos andre fotografer, pluss at man får maange flere bilder enn det man normalt sett pleier å få om man tar bilder på et studio. Aanywaays, jeg tok også og filmet min første VLOG fra dagen! Har allerede fått redigert den og lagt den ut på youtube veitdu ;-), så den kan dere se rett under her 😀 Flere bilder fra fotograferingen kommer også ut i løpet av dagen. Headeren min skal blant annet byttes ut også kommer det nok også ut litt bilder på insta!

Nettsiden til Siri finner dere forresten HER, eller så kan dere også sjekke henne ut på facebook ved å trykke HER, hvor dere kan se masse fin inspirasjon, og mange andre nydelige bilder som hun har tatt.

Husk å endre til 1080 på kvaliteten 🙂 Lik og del gjerne så blir jeg veldig glad! Ha en fin dag <3

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #youtube #vlog 

2 kommentarer
    1. Digger vlogen, men hadde vært tusen ganger bedre på norsk 🙂 Finnes mangen norske youtubere og siden du ikke er komfortabel med å snakke engelsk blir det automatisk bedre på norsk 🙂

Siste innlegg