Alenemamma frem til mandag

Hola babes! Nå var det visst en liten stund siden jeg hadde blogget sist, men det har rett og slett bare blitt sånn. Motivasjonen mangler litt for å være helt ærlig, også har det dratt seg sånn ut med denne her flyttingen. Tror ikke jeg har nevnt det tidligere men nå er vi endelig ferdige med den gamle leie-leiligheten, så nå har vi bare vår egen leilighet å fokusere på. Det har rett og slett vært en sykt travel sommer, men nå håper jeg at det har roet seg skikkelig.  

Vell, nå har jeg snart vært alenemamma i to hele døgn! Kai er borte på jobb-tur i Oslo og kommer ikke hjem før sent mandagskveld. Det har gått helt fint, men har egentlig vært ganske ensomt. Jeg er jo vandt til å være rundt Kai hele kveldene etter at han er kommet hjem fra jobb, så det er ganske uvant og plutselig ikke ha en person her som jeg alltid går rundt og småprater med liksom. Jeg trodde også at jeg skulle være mer utslitt enn det jeg er – eller, jeg er jo sånn hallveis syk, men morfaren og bestemoren til Liam har avlastet meg litt så det har hjulpet ganske mye på. Så ja, det går egentlig ganske greit.

Ellers i dag så har vi vært og veid og målt Liam på helsestasjonen ettersom han har blitt 8 måneder i dag – månedsoppdatering vil komme snart forresten! Han har lært seg  mye nytt nå føler jeg på bare en måned! Sykt hvor fort de lærer altså. Såå har vi vært en liten tur på kjøpesenteret og handlet mat og fòr til dyrene våre, og til middag var vi hos pappaen min og fikk kylling og ris i peanøttsaus. Det var diiigg <3. Nå skal jeg snart sette på et eller annet trashtv-program og se på det i ensomhet resten av kvelden. Huff, det hørtes utrolig trist ut, haha… Neida men jeg må jo bare lære meg å være alene! Det er lenge siden jeg var det sist, og det kan jo være veldig deilig av og til. KOS DERE i kveld <3 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin  

2 kommentarer

Siste innlegg