Hva har jeg fikset på utseendet mitt?

Etter at jeg publiserte svarene på spørsmålsrunden i går haglet det inn med spørsmål angående det ene svaret mitt der jeg nevnte at jeg nylig hadde endret noe på utseendet. Egentlig er det ikke noe spesielt stort jeg har gjort, men jeg skjønner jo at dere er nysgjerrige. 

Jeg var for ca 1 måned siden og fylte på i leppene hos samme plassen hvor jeg utførte laserbehandlingen tidligere i vår  – på rogalandlaserklinikk. Jeg har alltid hatt en stor underleppe og ingen problemer med den, men overleppen har alltid vært skikkelig “tynn” om det går ann å beskrive det sånn – og er noe jeg alltid har hatt komplekser med. Jeg bestemte meg derfor å prøve ut juvaderm og tok 1ml i overleppen.

For de som ikke vet hva juvaderm er så er det et stoff som finnes naturlig i huden og som brytes ned over tid. En lege eller sykepleier kan sprøyte dette inn i huden for å for eksempel fremheve lepper, kinnbein eller slette ut rynker. 

Det er mange som sier at det er en vondt behandling men det syns jeg absolutt ikke det var! Jeg fikk bedøvelse som virket en liten stund først før hun så satte i sprøyta med juvardermen – og det kjentes nesten ikke en gang. Rett etterpå var jeg sykt hoven, men etter et par dager så jeg normal ut igjen. 

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og føler at ansiktet mitt ser mye “jevnere” ut nå på en måte. Alt ble mye mer balansert. Jeg skulle egentlig ønske at jeg hadde tatt littegrann mer, da jeg godt kunne hatt mer uten at det hadde sett unaturlig ut. Men don’t worry, jeg skal ikke bli en av de som ikke klarer å se når nok er nok, trust me. 😉 Men litt til er jeg sikker på at ikke ville skadet. Behandlingen kan vare i alt fra 3 – 18 måneder, avhengig av behandling og produkt og hvor fort kroppen bryter ned stoffet. 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

2 kommentarer

Siste innlegg