Liam Elander – 7 måneder!


 

Herlighet, har det virkelig gått 7 måneder allerede?! Nå er det kun 5 måneder igjen så blir den lille babyen min et helt år!! Ååh… kan noen være så snille å stoppe tiden litt? Tror snart jeg må begynne å planlegge til januar altså – det skal bli en stor event i alle fall! Det blir jo dobbel-bursdag ettersom han kom på fødselsdagen min, og det skal feires med stil! 🙂

Nå har Liam lært seg å krype og han kommer nok bare til å bli travlere og travlere fremover. Han har også begynt å si “bappa” (tross min store fortvilelse). Jeg vil jo at han skal si mamma først.. haha. Han sier jo ikke pappa helt enda, så vi må bare øve oss på å få fram noe som ligner på mamma også, hihi! 

Da vi var på helsestasjonen dagen etter at han ble 7 mnd veide han inn på hele 9065 gram og var 68cm lang! Han passer nesten ikke størrelse 68 lenger og om jeg skal gå til innkjøp av noe nå blir det nok i størrelse 80. Jeg merker også at minnene fra fødselen og den første tiden starter å falme vekk litt – og det er så utrolig trist. Det er absolutt den beste tiden jeg noen gang har opplevd og jeg gleder meg så ufattelig mye til å få oppleve det igjen. 

Vi måtte også nettopp skrue ned høyden på babysenga selv om han enda ikke har reist seg enda. Plutselig en natt finner han ut at han vil gjøre det og det er selvfølgelig alltid bedre å være “safe than sorry”.

Han spiser godt og elsker middag. Det eneste jeg har opplevd at han absolutt ikke liker er brødskive. Jeg har prøvd å gi alle slags mulige pålegg på, dryppet over vann og melk, men han lager bare verdens søteste grimase hver gang jeg prøver å gi det til han, haha. Tror det er konsistensen som er problemet faktisk, men det kommer nok til å gå seg til etterhvert 🙂 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

17 kommentarer

Siste innlegg