Svar på spørsmålsrunden – Del 2

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen? – Vi har vært sammen siden vi var 15 og 16 år – og det var i 2010. Men vi ble ikke offisielt kjærester før den 5. januar 2011 <3

Er det stor aldersforskjell? – Nei. Han er født 01.12.93 og jeg er født 23.01.95 – så selv om det er 2 skoleår mellom oss så er han bare 13 måneder eldre enn meg. 

Har du noen gang hatt mørkt eller brunt hår? – Ja det har jeg! Jeg har faktisk hatt utrolig mange forskjellige farger på håret. Før jeg ble frisørlærling var jeg alt for uforsiktig med håret, men nå har jeg lært meg å heller holde meg til en farge som er nær naturfargen min, både slik at jeg ikke trenger å tenke på etterveksten hver eneste måned og slik at håret ikke blir helt ødelagt bare fordi jeg aldri klarer å bestemme meg. 

Hvordan du takler hudproblemer og hvordan du takler depresjon? Hos meg går de hånd i hånd.. Klem til deg! – Det er virkelig ikke lett med verken hudproblemer eller depresjon. Det hjelper heller ikke på å føle seg stygg når man allerede blir spist opp av tankene sine. Hudproblemene har jeg taklet med å lære meg å sminke meg skikkelig, og jeg ble faktisk ganske flink etterhvert på hvordan jeg skulle dekke det som gikk ann å dekkes til. Det er bare å søke på youtube etter “how to cover up acne” – så kommer det opp massevis av videoer av folk som sitter i samme båt, og som jeg er sikker på at du også kan lære et par triks av. Depresjonen tok det meg en stund å komme over – flere år faktisk. Jeg gikk på antidepressiva da det var som verst, og det har jeg hatt en veldig positiv erfaring med. Vil anbefale deg å kontakte lege og høre om det er noe de kan hjelpe deg med både når det kommer til huden og når det kommer til depresjon. Det fins jo også medisiner for acne som du kan få ved å ta kontakt via lege til en hudspesialist. 🙂 Masse lykke til kjære deg. Lots of love. 

Hva er dine planer iforhold til læretiden din etter permisjon? – Nå har jeg faktisk akkurat bestemt meg, og jeg skal være hjemme til neste august! Det blir bra. 

Hvordan var Liam før han fikk rutiner?🙂 – I begynnelsen da han ikke hadde noe rutiner what so ever, var jeg virkelig tidenes zombie. Han skulle kun sove på meg og om jeg prøvde å legge han fra meg var det et spinnhakkende spintakkel for å si det mildt. Han gråt og skrek så høyt at det hørtes ut som han ble mishandlet. Heldigvis vokste han det av seg, da jeg har vært veldig obs på å prøve å legge han fra meg litt og litt så lenge det har latt seg gjøre. Nå sover han gjennom hele natten i egen seng 🙂 

Når begynte Liam å sove hele natten? (Gidde der han flaske eller vann eller noe for å få ham til å sove hele natten?) – Han begynte å sove gjennom hele natten da han var rundt 6 måneder. Nå gir jeg han alltid grøt halv 7 også gir jeg han en flaske med melk som han sovner med i sengen. Det var en periode der han våknet en gang i løpet av natta for å få en flaske med melk til, men nå sover han helt til kl 07 om morningen. Det er skikkelig deilig!

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg og din sønn?🙂 – Tenkte å prøve å lage en video om en dag i vårt liv! Kommer så snart jeg får tid til å lagen den 😀

Hvilken sminke bruker du til hverdags? -Jeg bruker primer, foundation, concealer, pudder, rouge, eyeliner, mascara, highlighter, og av og til falske vipper.

Kan du lage en sminkevideo? – Altid gøy å se hvordan andre sminker seg for å få litt tips🙂🙂 – Jaa, det kan jeg prøve å få til! 🙂

Hvordan hudsminke bruker du? – Ser ut som den dekker bra🙂 Kan lage et eget innlegg om det! Stay tuned!

Hvordan redigerer du bildene dine på insta? Kunne du laget et innlegg som vise hvordan? 🙂 – Mange som har spurt om det! Det kan jeg prøve å få til etterhvert ja! 🙂


 

Hvor høy er du? – Jeg er 167,5

Hvor mye veier du? – Vet du hva, det er jeg ikke sikker på for øyeblikket! Vekta ligger oppe i den gamle leiligheten som vi enda ikke har ryddet ferdig ut av enda. Blir spennende og se, selv om jeg egentlig ikke bryr meg så mye 🙂

Hva er din naturlige hårfarge? – Det er den som jeg har nå sånn hallveis. Ganske lys blond! 

Noen gang hatt kort hår? – Ja, da jeg var liten hadde jeg en stemor som alltid klarte å lure meg til å klippe håret bare fordi HUN likte det. Da jeg ville ta hull i ørene fordi jeg syns det var så fint måtte jeg inngå en avtale om å klippe av meg håret i samme slengen. Også var det og en episode  for 3 år siden der jeg presterte å svi av meg halve håret ved å bleike det hjemme, da måtte nærmere 50 cm av…. NEVER AGAIN sier jeg bare.

Hvor handler du klær til deg selv? – Det er som oftest på bik bok. Egentlig er jeg litt lei og tror jeg skal ty til mer nettshopping fremover.

Favoritt hobby? – Akkurat nå er det faktisk instagram! Elsker å ta bilder – redigere dem og dele dem med andre! 

Har du fikset noe på utseende ditt? – Jeg hadde ikke det da dette spørsmålet ble skrevet, men nå nylig har jeg faktisk fikset på noe.

Hva gjør du når du har babyfri/når han sover? – Da jobber jeg som oftest med bloggen eller instagram, svarer på mail eller ser på serier og er med kjæresten min! 

Har du forandret deg mye etter du fikk barn? – Njæ…. egentlig ikke faktisk. Jeg har alltid vært en ansvarlig og effektiv person, noe som man er nesten er nødt til å bli når man blir mamma. 

Ammer du enda? – Nei, det gjør jeg ikke. Sluttet helt når han var 6 måneder – da ville han ikke drikke fra puppen en gang. Neste gang skal jeg være mye mer konsekvent med flaska, for det er mange ganger de heller foretrekker den enn pupp om du gir de flaske for mye. Ååh jeg savner den spesielle kosen altså. Det er definitivt mye mer koselig å amme enn det er å gi flaske etter min mening. 

Når begynte Liam å få rutiner? – Da han var rundt 6 måneder. Mitt beste tips er å ikke tvinge på dem noen rutiner, hos oss kom de bare og det hadde ikke hjulpet hadde jeg prøvd å fått det til før den tid. 

Hvilke svangerskapsplager hadde du? – Jeg hadde så og si ALT. Laget faktisk et innlegg om det da jeg var gravid som dere kan lese ved å trykke HER.

Hva tenkte du da du fant ut du var gravid? – Det var den beste følelsen noen sinne! Jeg hadde aldri vært mer glad. 

Skal du ha flere barn? – Det er fult mulig 🙂

Hva er favoritt musikk sjangrene dine? – Det er hip hop, house, pop og r&b. Jeg liker godt musikk det går ann å danse til!

Liker du å danse? – Speaking of, JA! Elsker det! Danset mye før faktisk og har planer om å begynne igjen nå til høsten 🙂 

Hva er dine topp beste tv serier? – Ååh, jeg har så mange – men Sex & The City, Pretty Little Liars og Dexter er noen av de store jeg kommer på på rappen! Kan godt lage et eget innlegg om dette også om det er av interesse! 🙂

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

2 kommentarer

Siste innlegg